Νυφούδης για δήλωση Γεωργιάδη: «Πρέπει να υπάρχει συναίσθηση, ζουν σε άλλον πλανήτη»

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2021

Ο Νίκος Νυφούδης, εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας εστίασης Θεσσαλονίκης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά την επόμενη μέρα του κλάδου. «Δεν μας άρεσε. Είναι αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αντιλαμβάνομαι το ύφος, αλλά όταν ο κλάδος για ένα χρόνο ταλαιπωρείται δεν μπορείς να μιλάς με αυτό τον τρόπο. Γι' αυτό θυμώσαμε πάρα πολύ. Όλοι έλεγαν να μιλήσουμε με πυγμή και να αντιπαρατεθούμε, αλλά επειδή όλος ο κόσμος αυτή την περίοδο περνάει δύσκολα, όχι μόνο εμείς, επιλέξαμε άλλον τρόπο και εν τέλει πετύχαμε τον σκόπο μας και ασχολείται πραγματικά η Κυβέρνηση μαζί μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να έχουν την συναίσθηση και να καταλαβαίνουν την θέση του άλλου, ειδικά ένας άνθρωπος που εδώ και χρόνια βρέξει χιονίσει πέφτει ο μισθός του πέφτει. Μετά το δημόσιο, ο δεύτερος εργοδότης είναι η εστίαση άρα, τουλάχιστον, αξίζουμε τον σεβασμό. Αναφέρομαι και στους υπαλλήλους. Προς το παρόν τα νέα δεν έχουν αλλάξει. Εμείς ζητάμε εξειδικευμένα μέτρα για την εστίαση. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Κανένας δεν το δίνει σημασία, αλλά πληρώνουμε ακόμη και σήμερα Δημοτικά Τέλη. Μου ήρθε 500 ευρώ ρεύμα που είχε μέσα Δημοτικά Τέλη. Εμείς έχουμε αποδεχθεί ότι θα ανοίξουμε τον Μάϊο. Να σας πω και για τα μανιτάρια. Βγήκε και η προκήρυξη για να πάρουμε 100 ευρώ ανά σώμα, όταν το φθηνότερο έχει 150. 

Έπρεπε, μάλιστα, να τα εξοφλήσουμε και μετά να μας δώσουν τα χρήματα, γι΄αυτό λέω ότι ζουν σε άλλον πλανήτη. Ευτυχώς στήριξαν γρήγορα τους εργαζομένους μας. Δεν σημαίνει όμως ότι τα 534 ευρώ έλυσαν το πρόβλημα. Δικοί μου συνεργάτες μαζί με τα φιλοδωρήματα ξεπερνούσαν τα 1.200 και τα 1.300 ευρώ τον μήνα. Είχαν δημιουργήσει, φυσικά, και ανάλογες ανάγκες. Επίσης, το τηλέφωνο για το τραπεζικό δάνειο χτυπάει ακόμη και σήμερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.