ΝΒΑ: Ξύπνησαν οι Σέλτικς, «γκέλα» από το πουθενά για τους Λέικερς

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Με πέντε αγώνες συνεχίστηκε το Πρωτάθλημα του ΝΒΑ και παρουσίασε κάποια μάλλον απρόσμενα αποτελέσματα. Περισσότερο από όλα αυτό του Λος Άντζελες όπου οι αδύναμοι Θάντερ νίκησαν τους Λέικερς με 107-104, ανατρέποντας μια διαφορά 19 πόντων!

Οι νικητές είχαν σε πολύ καλή βραδιά του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που είχε 28 πόντους και έξι ασίστ ενώ για τους Λέικερς που έπαιξαν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο Άντονι Ντέιβις 29 πόντους και 18 ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Μεγάλη νίκη που δείχνει τάσεις αντίδρασης, σημείωσαν οι Σέλτικς μέσα στο Μαϊάμι αφού επιβλήθηκαν των Χιτ με 95-78. Ο Ντένις Σρέντερ είχε 14 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ για τους «Κέλτες» ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 13 πόντους και επτά ριμπάουντ για τους Χιτ που υποχρεώθηκαν στην πρώτη εντός έδρας ήττα τους σε τέσσερα ματς.

Ακόμη σήμερα, οι Σανς νίκησαν τους Ρόκετς με 123-11 και τους οδήγησαν στο 1-7. Ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 27 πόντους, εννιά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Οι Τζαζ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Έκαναν το 7-1 αφού πέρασαν από την Ατλάντα με 116-98 χάρη στο 41-24 της τέταρτης περιόδου. Ο Τζόρνταν Κλάρκσον είχε 30 πόντους για τους Τζαζ ενώ 21 με επτά ασίστ είχε ο Τράι Γιανγκ.

Τέλος οι Σίξερς με 20 πόντους και πέντε ασίστ του Ταϊρίς Μάξεϊ, νίκησαν στο Ντιτρόιτ με 109-98. Ήταν η 7η ήττα σε οχτώ ματς για τους Πίστονς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.