ΝΒΑ: Τίμπεργουλφς και Γκρίζλις για μεγάλα πράγματα – SOS για Λέικερς

Metrosport Team02 Απριλίου 2022

Πλούσια ήταν η σημερινή δράση του ΝΒΑ με 10 συνολικά αγώνες από τους οποίους ξεχώρισαν τα αποτελέσματα που σημείωσαν οι Τίμπεργουλφγς και οι Γκρίζλις με τις μεγάλες νίκες τους επί των Νάγκετς και των Σανς αντίστοιχα. Στον αντίποδα ένα βήμα πιο κοντά στο να μείνουν έξω ακόμη και από τα play in έκαναν οι Λέικερς.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς ηγήθηκε των Τίμπεργουλφς στο μεγάλο διπλό επί των Νάγκετς με 136-130, έχοντας 32 πόντους και εννιά ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους ο Νίκολα Γιόκιτς είχε μία ακόμη τρομερή εμφάνιση με 38 πόντους, 19 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ!

Τι κι αν έπαιξαν χωρίς τους Μοράντ και Τζάκσον, οι Γκρίζλις με 30 πόντους και επτά ασίστ του Ντίλον Μπρουκς νίκησαν την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στο Πρωτάθλημα, τους Σανς, με 122-114, παρά τους 41 του Ντέβιν Μπούκερ.

Παίζοντας με τα… δεύτερα –εκτός ήταν Γιάννης Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Χόλιντεϊ- οι Μπακς έγιναν παιχνιδάκι στα χέρια των Κλίπερς που τους διέλυσαν με 153-119 μέσα στο Μιλγουόκι. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πάντως βρήκε την ευκαιρία να παίξει αρκετά και σημείωσε 12 πόντους.

Οι Λέικερς βρίσκονται σε διαρκώς και πιο δύσκολη θέση. Έχασαν σήμερα και από τους Πέλικανς στο Λος Άντζελες με 111-114 και έπεσαν στην 11η θέση της Δύσης, φλερτάροντας με τον αποκλεισμό από τα Play in, παρότι ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του με 38 πόντους και οχτώ ριμπάουντ. Ο Μπράντον Ίνγκραμ είχε 29 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ για τους νικητές.

Την ήττα των Λέικερς εκμεταλλεύτηκαν οι Σπερς που βρίσκονται πιο κοντά στα play in, μετά τη νίκη τους επί των Μπλέιζερς με 130-111 με 21 πόντους, έξι ασίστ και πέντε ριμπάουντ του Κέλντον Τζόνσον.

Ο Τζέιλεν Μπράουν είχε κέφια και με 32 πόντους και επτά ασίστ οδήγησε τους Σέλτικς στο 128-123 επί των Πέισερς.

Ο Λούκα Ντόνσιτς ήθελε (37π, 7ρ, 6ασ.) οι Μάβερικς όμως δεν μπορούσαν στην Ουάσινγκτον αφού ηττήθηκαν από τους Ουίζαρντς με 135-103, με 35 του Κάλντγουελ-Πόουπ.

Με τον Ντάμιαν Τζόουνς να κάνει πολύ καλή δουλειά με 17 πόντους και 17 ριμπάουντ οι Κινγκς πέρασαν από το Χιούστον με 122-1117.

Οι Ράπτορς έκαναν τη δουλειά με την άμυνα στο Ορλάντο επικρατώντας των Μάτζικ με 102-89 και έχοντας κορυφαίο τον Σκότι Μπαρνς που είχε 19 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Ο Κίλιαν Χέις ξεχώρισε στη νίκη των Πίστονς επί των Θάντερ με 110-101, έχοντας 26 πόντους, επτά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.