ΝΒΑ: Θρίλερ το ντέρμπι του Λ.Α. - «Stop» για τους Σανς στην Ατλάντα

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2022

Το ντέρμπι του Λος Άντζελες και το ματς των Χοκς με τους Σανς ξεχώρισαν από τη σημερινή δράση του ΝΒΑ. Οι Κλίπερς νίκησαν τους Λέικερς με καλάθι του Ρέτζι Τζάκσον στα 4’’ ενώ οι Χοκς έβαλαν τέλος στο σερί 11 νικών των Σανς.

Πιο αναλυτικά…

Οι Κλίπερς επιβλήθηκαν των Λέικερς με 111-110 με λέι απ του Τζάκσον στα 4’’. Ήταν ο κορυφαίος τους με 25 πόντους σε ένα δραματικό παιχνίδι στο οποίο το προβάδισμα άλλαξε χέρια πέντε φορές στα τελευταία 63’’. Για τους Λέικερς, που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Λεμπρόν Τζέιμς, ο Άντονι Ντέιβις είχε 30 πόντους και 17 ριμπάουντ αλλά αστόχησε στο τελευταίο σουτ.

Μετά από 11 διαδοχικές νίκες, οι Σανς ηττήθηκαν στην Ατλάντα από τους Χοκς με 124-115. Ο Τρέι Γιανγκ ήταν ασταμάτητος με 43 πόντους ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 32 και ο Κρις Πολ 18 πόντους με 12 ασίστ.

Οι Ουόριορς επιβλήθηκαν των Κινγκς με 126-114 στηριζόμενοι στους splash brothers αφού ο Κλέι Τομπσον είχε 23 και ο Στεφ Κάρι 20 ενώ αμφότεροι είχαν από επτά ασίστ.

Μετά από πέντε σερί ήττες οι Ράπτορς νίκησαν τους Μπουλς με 127-120 στην παράταση. Ο Πασκάλ Σιακάμ είχε 25 πόντους και 13 ριμπάουντ για τους νικητές ενώ ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 28 για τους ηττημένους.

Οι Χιτ επιβλήθηκαν των Σπερς με 112-95, με τον Τάιλερ Χίρο να σημειώνει 24 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο.

Τέλος οι Τίμπεργουλφς νίκησαν τους Πίστονς με 128-117, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Άντονι Έντουαρντς που είχε 25 πόντους.

Οι αναπληρωματικοί του All Star Game

Μετρώντας αντίστροφα για τη διεξαγωγή του All Star Game, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών που θα αγωνιστούν ως αναπληρωματικοί.

Για την Ανατολή οι επιλογές είναι οι Τζίμι Μπάτλερ (Μαϊάμι Χιτ), Ντάριους Γκάρλαντ (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Τζέιμς Χάρντεν (Μπρούκλιν Νετς), Ζακ Λαβίν (Σικάγο Μπουλς), Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Τζέισον Τέιτουμ (Μπόστον Σέλτικς) και Φρεντ ΒανΒλιτ (Τορόντο Ράπτορς).

Από την άλλη, στη Δύση θα παίξουν οι Ντέβιν Μπούκερ (Φοίνιξ Σανς), Κρις Πολ (Φοίνιξ Σανς), Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας Μάβερικς), Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ), Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Καρλ -Άντονι Τάουνς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς) και Ντρέιμοντ Γκριν που είναι τραυματίας και αναμένεται να αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.