ΝΒΑ: Σαρωτικοί Σανς και Χιτ που ετοιμάζονται για τους τελικούς

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Η έδρα αλλά και η ποιοτική ανωτερότητα… μίλησαν στους δύο σημερινούς αγώνες του ΝΒΑ με τους Σανς και τους Χιτ να κάνουν το αποφασιστικό βήμα προς τους τελικούς των δύο περιφερειών, με το 3-2 επί των Μάβερικς και των Σίξερς που ήρθε με χαρακτηριστική άνεση.

Οι Σανς με τον Ντέβιν Μπούκερ «ζεστό» με 28 πόντους, νίκησαν τους Μάβερικς με 110-80. Ακόμη ο Ντεάντρε Άιτον είχε 20 πόντους με εννιά ριμπάουντ ενώ 14 είχε ο Κάμερον Τζόνσον. Για τους Μάβερικς που κατέρρευσαν στην τρίτη περίοδο (33-14), ο Λούκα Ντόνσιτς με 28 πόντους αλλά 10/23 σουτ, 11 ριμπάουντ και μόλις δύο ασίστ, καθώς ακόμη και ο Τζέιλεν Μπράνσον με 21 πόντους και επτά ασίστ, προσπάθησαν περισσότερο.

Στο ματς της ανατολικής περιφέρειας οι Χιτ έκαναν τη δουλειά στην άμυνα «εξαφανίζοντας» τους Εμπίντ και Χάρντεν, για να την τελειώσουν στην επίθεση. Νίκησαν τους Σίξερς με 120-85 κάνοντας επίσης το 3-2. Είχαν επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Τζίμι Μπάτλερ που είχε 23 πόντους, εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ 19 με 10 ριμπάουντ είχε ο Μαξ Στρους και ο Γκέιμπ Βίνσεντ 15.

Για τους Σίξερς ο Τζόελ Εμπίντ που χτύπησε ξανά στο πρόσωπο, είχε 17 με 7/12 σουτ ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 14 με 5/13 σουτ, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.