ΝΒΑ: «Πλακώθηκαν» Γκομπέρ-Τέρνερ, έκπληξη των Πέισερς στη Γιούτα

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2021

Μετά το πρόγραμμα με φουλ δράση της χθεσινής μέρας, μόνο τρεις αγώνες είχε το σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ αλλά αποζημίωσε τους φίλους του μπάσκετ και του ίδιου του Πρωταθλήματος. Το ματς που ξεχώρισε έγινε στη Γιούτα.

Το ματς σημαδεύτηκε από τον καβγά των Γκομπέρ-Τέρνερ που αποβλήθηκαν...

Οι Πέισερς επεφύλαξαν μία έκπληξη στους Τζαζ αφού πήγαν στη Γιούτα έχοντας 1-6 εκτός έδρας ρεκόρ ενώ οι «μορμόνοι» ήταν αήττητοι (4-0). Κι όμως οι Πέισερς νίκησαν με 111-100, με 30 πόντους, εννιά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ του Μάλκολμ Μπρόγκντον. Για τους Τζαζ ο Ντόνοβαν Μίτσελ είχε 24 πόντους. 

Οι Κλίπερς πήραν φόρα και ποιος θα τους σταματήσει. Σημείωσαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους αφού επιβλήθηκαν των Χιτ με 112-109, ανατρέποντας διαφορά 17 πόντων. Για την ομάδα του Λος Άντζελες, ο Πολ Τζορτζ ήταν για ένα ακόμη βράδυ ο κορυφαίος με 27 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Από την άλλη πλευρά ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 30 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τέλος στη Φιλαδέλφεια οι Ράπτορς εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των… κορωνοϊόπληκτων Σίξερς και έβαλαν τέλος στο σερί τριών ηττών τους. Νίκησαν με 115-109 έχοντας σε σπουδαία βραδιά τον Φρεντ ΒανΒλιτ που είχε 32 πόντους, έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ. Ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε 33 και πέντε ασίστ για τους Σίξερς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.