ΝΒΑ: «Πάρτι» του Κάρι στο Μπρούκλιν, οι Τζαζ διέσυραν τους Σίξερς

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Τρία παιχνίδια έγιναν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ και από αυτό ξεχώρισε το ντέρμπι του Μπρούκλιν που δεν αποδείχτηκε και τόσο… ντέρμπι αφού οι Ουόριορς κυριάρχησαν μετά την πρώτη περίοδο και νίκησαν τους Νετς με 117-99, επιβεβαιώνοντας την τρομερή φόρμα τους αφού έχουν ρεκόρ 12-2.

Τους Ουόριορς οδήγησε ο Στεφ Κάρι με 37 πόντους, 9/14 τρίποντα, συνολικά 12/19 σουτ κι ακόμη επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ! Για τους Νετς ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 24 πόντους αλλά με 6/13 σουτ και πέντε λάθη.

Εύκολες νίκες σημείωσαν οι γηπεδούχοι στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας. Οι Τζαζ δεν χαρίστηκαν στους Σίξερς, τους οποίους συνέτριψαν με 120-95 έχοντας κορυφαίο τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Ο Κροάτης φόργουορντ είχε 27 πόντους και έξι ριμπάουντ. Ο Τόμπιας Χάρις είχε 12 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ για τους Σίξερς που παραμένουν… μισοί ελέω τραυματισμών και κορωνοϊού.

Ο Πολ Τζορτζ συνεχίζει τις μεγάλες εμφανίσεις. Σήμερα είχε 34 πόντους, εννιά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ στη νίκη των Κλίπερς επί των Σπερς με 106-92. Ο Ντεζούντε Μάρεϊ άγγιξε το triple-double έχοντας 26 πόντους, 12 ριμπάουντ και εννιά ασίστ για τους Σπερς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.