ΝΒΑ: Ουόριορς και Νετς σε ελεύθερη πτώση, σαρώνουν οι Σανς

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2022

Με τέσσερις αγώνες συνεχίστηκε η δράση στο ΝΒΑ και επιβεβαίωσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δύο σημαντικά brand names του Πρωταθλήματος, οι Ουόριορς και οι Χιτ. Στον αντίποδα οι Σανς συνέχισαν την εξαιρετική εκκίνηση τους φτάνοντας τις έξι νίκες σε επτά ματς.

Την τέταρτη ήττα τους σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια και συνολικά την πέμπτη σε οχτώ ματς γνώρισαν οι πρωταθλητές Ουόριορς που έχασαν στο Μαϊάμι από τους Χιτ με 116-109. Το ματς κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο στη διάρκεια της οποίας οι νικητές έκαναν επιμέρους 30-15. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 19 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ. Για τους Ουόριορς ο Στεφ Κάρι έφτασε σε ένα εντυπωσιακό triple-double με 23 πόντους, 13 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Στιβ Νας, οι Νετς συνέχισαν τον δρόμο των ηττών αυτή τη φορά εντός έδρας από τους Μπουλς με 108-99. Όπως το παιχνίδι του Μαϊάμι έτσι κι αυτό κρίθηκε στην τέταρτη περίοδο με τους «ταύρους» να κάνουν επιμέρους 31-19. Ο Ζακ ΛαΒιν είχε 29 πόντους και πέντε ασίστ για τους νικητές ενώ από την άλλη πλευρά ο Κέβιν Ντουράντ είχε 32 πόντους, εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Οι Σανς μετρούν πλέον έξι νίκες σε επτά ματς αφού επιβλήθηκαν των Τίμπεργουλφς με 116-107. Ο Κάμερον Τζόνσον σταμάτησε στους 29 ενώ για τους «Λύκους» που είναι πια στο 4-4, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς είχε 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Τέλος ο Σάι Γκίλγκεους Αλεξάντερ με 34 πόντους και έξι ασίστ οδήγησε τους Θάντερ στο 116-108 επί των Μάτζικ. Για την ομάδα του Ορλάντο που είναι στο 1-7, ο Ουέντελ Κάρτερ τζούνιορ είχε 30 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.