ΝΒΑ: Οι Σανς «κατασπάραξαν» τους πρωταθλητές Ουόριορς

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Δεν το βλέπουμε συχνά αυτό. Οι Ουόριορς πέρασαν ένα πολύ δύσκολο βράδυ, σε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας στο ΝΒΑ, γνωρίζοντας βαριά ήττα από τους Σανς στην Αριζόνα με 134-105. Μεγάλη νίκη σημείωσαν και οι ελλιπείς Πέλικανς επί των Μάβερικς παρά τα «όργια» του Λούκα Ντόνσιτς.

Πιο αναλυτικά: Οι Σανς με οδηγό τον Ντέβιν Μπούκερ που είχε 34 πόντους και επτά ασίστ έκαναν το 3-1 και υποχρέωσαν τους πρωταθλητές στη δεύτερη ήττα τους σε τέσσερα ματς, με το πειστικό 134-105. Πέραν τον ολ σταρ γκαρντ, εξαιρετική δουλειά έκαναν και οι Κρις Πολ (16 πόντοι, 9 ασίστ, 7 ριμπάουντ), ΝτεΆντρε Έιτον (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ), Μικάλ Μπρίτζες (17 πόντοι, 7/8 σουτ) και Τζοκ Λαντέιλ (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Για τους Ουόριορς ο Στεφ Κάρι είχε 21 πόντους, οχτώ ασίστ και ο Τζόρνταν Πουλ 17 πόντους και πέντε ασίστ ενώ ο Κλέι Τόμπσον είχε μόλις δύο πόντους με 1/8 σουτ, πρωταγωνιστώντας μάλιστα σε επεισόδιο με τον Μπούκερ που προκάλεσε την αποβολή του.

Οι Πέλικανς έκαναν το 3-1 με μία μεγάλη νίκη, δεδομένων και των απουσιών τους, επί των Μάβερικς με 113-111. Ο Τρέι Μέρφι είχε 22 πόντους για τους νικητές ενώ ο Λούκα Ντόνσιτς «έγραψε» 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και επτά ασίστ αλλά οι Μαβς δεν απέφυγαν τη δεύτερη ήττα σε τρία ματς.

Ο Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ πρωταγωνίστησε στη νίκη των Θάντερ επί των Κλίπερς που ήταν και η πρώτη τους έπειτα από τρεις ήττες στο Πρωτάθλημα. Ο πόιντ γκαρντ των Θάντερ τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 33 πόντους και οχτώ ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχε 10 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Τέλος οι Ουίζαρντς σημείωσαν την τρίτη νίκη τους σε τέσσερα ματς, επικρατώντας με άνεση των Πίστονς με 120-99. Ο Κάιλ Κούζμα με 25 ηγήθηκε των νικητών ενώ για τους Πίστονς που μπήκαν με 1-3 στο Πρωτάθλημα, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είχε επίσης 25 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.