ΝΒΑ: Οι Λέικερς πήραν φόρα… κατηφόρα

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν παρών, έκανε «βασιλική» εμφάνιση που άρμοζε στον «Βασιλιά» του ΝΒΑ. Για τους Λέικερς όμως η γεύση ήταν η ίδια σε ένα ακόμη παιχνίδι της preseason. Ηττήθηκαν από τους Κινγκς με 112-116 και είναι πια στο 0-6 στην προαγωνιστική περίοδο!

Ο Τζέιμς είχε 30 πόντους, έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ αλλά δεν απέτρεψε τη νέα ήττα των Λέικερς που προβληματίζουν λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν. Από την άλλη πλευρά εντυπωσιάζουν οι Κινγκς που έκαναν το 4/4. Ο Τέρενς Ντέιβις είχε 20 πόντους και έξι ριμπάουντ.

Στα υπόλοιπα τρία ματς της ημέρας…

Οι Νάγκετς σημείωσαν την πρώτη νίκη τους, αν και χρειάστηκαν την παράταση για να επικρατήσουν των Θάντερ με 113-107. Ο Μάρκους Χάουαρντ είχε 31 πόντους για τους Νάγκετς ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε για τους Θάντερ ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού Αλεκσέι Ποκουσέφσκι με 22 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

Ο νεαρός Σέρβος μάλιστα προσέφερε μία εντυπωσιακή φάση και γνώρισε την αποθέωση…

Οι Νετς, χωρίς βέβαια τον… ανεμβολίαστο Κάιρι Ίρβινγκ, έκαναν το 3-1 στην preseason νικώντας τους Τίμπεργουλφς με 107-101 με 23 πόντους του Τζόε Χάρις ενώ ο Τράε Γιανκ οδήγησε τους Χοκς στο 127-92 επί των Χιτ, με 27 πόντους και 15 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.