ΝΒΑ: Ο Μπάρετ «ξέρανε» τους Σέλτικς – «Γκέλα» των Ουόριορς

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2022

«Φτωχή» ήταν σε δράση η μέρα στο ΝΒΑ όμως τα ματς που έγιναν αποζημίωσαν τους φίλους του κορυφαίου Πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο με τους γηπεδούχους να κάνουν το 4/4.

Το πιο δραματικό παιχνίδι έγινε στη Νέα Υόρκη όπου οι Νικς με τρίποντο του Αρ Τζέι Μπάρετ στην εκπνοή επιβλήθηκαν των Σέλτικς με 108-105, επιστρέφοντας μάλιστα από το -25! Κορυφαίος τους ήταν ο Εβάν Φουρνιέ με 41 πόντους και οχτώ ριμπάουντ ενώ για τους Σέλτικς ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 36 πόντους, έξι ριμπάουντ και εννιά ασίστ.

Απόντος του Στεφ Κάρι οι Ουόριορς δεν τα κατάφεραν στη Νέα Ορλεάνη όπου ηττήθηκαν από τους Πέλικανς με 101-96. Για τους νικητές ήταν σε μεγάλη βραδιά ο Μπράντον Ίνγκραμ με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά ο Άντριου Ουίγκινς είχε 21 πόντους.

Οι Σανς δεν βρήκαν αντίσταση από τους Κλίπερς τους οποίους νίκησαν με 106-89. Ο Κρις Πολ έφτασε στο triple-double με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ ενώ 24 πόντους με 9/14 σουτ είχε ο Κάμερον Τζόνσον. Για την ομάδα του Λος Άντζελες ο Μάρκους Μόρις είχε 26 πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Οι Γκρίζλις τέλος, συνέχισαν το σερί τους φτάνοντας στις επτά διαδοχικές νίκες με το 118-88 επί των Πίστονς. Ο Τζα Μοράντ ήταν και πάλι ο καλύτερος τους με 22 πόντους, εννιά ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.