ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρασε… πόνο τους Μάτζικ

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2021

Ήταν το τελευταίο παιχνίδι των Μπακς στο 2021, μία ξεχωριστή χρονιά για την ομάδα του Μιλγουόκι αφού την έφερε στην κορυφή του ΝΒΑ. Το τέλος της συνδυάστηκε με μία νίκη με εμφατικό τρόπο μέσα στο Ορλάντο επί των αδύναμων Μάτζικ με κορυφαίο, ποιον άλλον, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 136-118, φτάνοντας τις πέντε σερί νίκες με τον Έλληνα σούπερ σταρ να κυριαρχεί με 33 πόντους, 12 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Ακόμη ο Κρις Μίντλετον είχε 22 πόντους και έξι ασίστ ενώ ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 25 πόντους, πέντε ριμπάουντ, επτά ασίστ, δύο κλεψίματα και δύο τάπες.

Το πιο ενδιαφέρον από τα τρία παιχνίδια της ημέρας ήταν αυτό που έγινε στο Μπρούκλιν. Ήταν ένα ανατολικό ντέρμπι όπου οι Σίκερς υποχρέωσαν τους Νετς σε εντός έδρας ήττα με 110-102. Για τους νικητές ο Τζόελ Εμπίντ είχε 34 πόντους με 11/23 σουτ και επτά ριμπάουντ, ενώ ο Ταϊρίς Μάξεϊ είχε 25 πόντους με επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

O Εμπίντ είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς είχε 168 πόντους και 53 ριμπάουντ στα πέντε τελευταία παιχνίδια των Σίξερς. Είναι ο μόνος αυτής της σεζόν με μέσους όρους 33 πόντων και 10 ριμπάουντ σε σερί πέντε αγώνων. Στην περσινή περίοδο ήταν ένας από τους τρεις που το κατάφεραν μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκολα Γιόκιτς.

Για τους Νετς ο Κέβιν Ντουράντ είχε 33 πόντους με 13/24 σουτ, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ ενώ άλλους 33 με 14 ριμπάουντ και 10 ασίστ είχε ο Τζέιμς Χάρντεν.

Στην Ουάσινγκτον οι Ουίζαρντς επιβλήθηκαν των Καβαλίερς που ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον Ραζόν Ρόντο από τους Λέικερς, με 110-93. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 29 πόντους, έξι ριμπάουντ και 10 ασίστ για τους νικητές ενώ από την άλλη πλευρά ο Κέβιν Λοβ είχε 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.