ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μαθήματα στον Λόνζο Μπολ

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Οι Μπακς έβγαζαν φωτιές στη δεύτερη περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσαν 44 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ περιόδου και έφτασαν στην άνετη νίκη επί των Χόρνετς με 130-106, σε ένα από τα επτά παιχνίδια της ημέρας στο ΝΒΑ.

Οι πρωταθλητές στηρίχθηκαν σε έναν εντυπωσιακό Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε 26 πόντους, 16 ριμπάουντ και έξι ασίστ δίνοντας ένα καλό μάθημα στον… εκκολαπτόμενο σταρ Λόνζο Μπολ που είχε 24 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.

Η βραδιά όμως ανήκε στον Τζα Μοράντ που δύο μέρες μετά το ρεκόρ που σημείωσε, το κατέρριψε εκ νέου με τη μεγαλύτερη επίδοση πόντων στην ιστορία των Γκρίζλις. Ο σπουδαίος γκαρντ σταμάτησε στους 52 οδηγώντας τις «αρκούδες» στη νίκη επί των Σπερς με 118-105. Το αντίπαλο δέος του, ο Ντεζούντε Μάρεϊ, είχε 21 πόντους και οχτώ ασίστ.

Οι πρωτοπόροι της Ανατολής Μαϊάμι Χιτ πήραν το ντέρμπι με τους Μπουλς τους οποίους νίκησαν με 112-99. Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είχε 15 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά ο Άγιο Ντοσούμνου είχε 18 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Σαρωτικό πέρασμα έκαναν οι Ράπτορς από το Μπρούκλιν διαλύοντας τους Νετς με 133-97. Ο Σκότι Μπαρνς έκανε θραύση με 28 πόντους, 16 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο Κλίβελαντ όπου οι Τίμπεργουλφς επιβλήθηκαν των Καβαλίερς με 127-122. Ο Ντάντζελο Ράσελ πρωταγωνίστησε με 25 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ ενώ από την άλλη πλευρά ο Μπράντον Γκούντγουϊν είχε 17 πόντους και 12 ασίστ.

Με πρωταγωνιστή τον Ουέντελ Κάρτερ τζούνιορ, οι Μάτζικ επιβλήθηκαν των Πέισερς με 119-103. Ο σέντερ των νικητών είχε 21 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ο Ντεάαρον Φοξ «υπέγραψε» τη νίκη των Κινγκς επί των Θάντερ με 131-110, έχοντας 29 πόντους, 10 ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Σάι Τζίλγκεους Αλεξάντερ είχε 37 πόντους, 10 ασίστ και επτά ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.