ΝΒΑ: Ο Αντετοκούνμπο στην πεντάδα της Ανατολής στο all star game

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2022

Μόνο δύο αγώνες είχε το σημερινό πρόγραμμα του ΝΒΑ με τους γηπεδούχους Σίξερς και Ουόριορς να φτάνουν στις νικες επί των Τίμπεργουλφς και των Λέικερς αντίστοιχα. Κατά τα άλλα λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για το all star game εκεί όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι ένας από εκείνους που επιλέχθηκαν από τους δύο αρχηγούς των ομάδων του αγώνα που θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου και θα είναι βασικός στο έκτο all star game της καριέρας του. Αρχηγοί θα είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κέβιν Ντουράντ αν και ο KD φαίνεται ότι θα είναι απών λόγω τραυματισμού.

Οι βασικοί της Ανατολικής Περιφέρειας...

Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς)

Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς)

Κέβιν Ντουράντ (Νετς)

Τρέι Γιανγκ (Χοκς)

ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (Μπουλς)

Οι βασικοί της Δύσης...

Άντριου Γουίγκινς (Γουόριορς)

Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς)

Τζα Μοράντ (Γκρίζλις)

Στεφ Κάρι (Γουόριορς)

Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς)

Στη δράση που υπήρξε τα ξημερώματα…

Στη Φιλαδέλφεια «μίλησε» ο νόμος του Τζόελ Εμπίντ. Ο ολ σταρ σέντερ έκανε θραύση με 26 πόντους, εννιά ριμπάουντ και επτά ασίστ στη νίκη των Σίξερς επί των Λέικερς με 105-87. Τα καλά νέα για τους Λέικερς ήταν ότι ο Άντονι Ντέιβις έδειξε πια να είναι καλά μετά από το μεγάλο διάστημα απουσίας του, αφού είχε 31 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Ουόριορς επιβλήθηκαν των Τίμπεργουλφς με 124-115. Ο Στεφ Κάρι είχε 29 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ ενώ για τους «Λύκους» ο Καρλ Άντονι Τάουνς είχε 31 πόντους, 12 ριμπαουντ και έξι ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.