Το καλύτερο για το τέλος κρατούσαν οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς που λίγες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ κατάφεραν να αποκτήσουν τον Άντονι Ντέιβις.
Ο Σαμς Σαράνια έκανε γνωστό ότι ο αμερικανός σέντερ αποχωρεί από τους Ντάλας Μάβερικς για τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, σε ένα trade που έχει προκαλέσει αίσθηση, μιας και η ομάδα της αμερικανικής πρωτεύουσας δεν είναι μεταξύ των πρωταγωνιστριών στο ΝΒΑ. Οι «Μάγοι» θα λάβουν ακόμα τον Τζέιντεν Χάρντι, τον Ντ’Άντζελο Ράσελ και τον Ντάντε Έξουμ, ενώ οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν δικούς τους τους Κρις Μίντλετον, Έι Τζέιμι Τζόνσον, Μαλάκι Μπράνχαμ, Μάρβιν Μπάγκλεϊ, δύο first-round picks και τρία second-round picks.
Πριν τη... βόμβα Ντέιβις είχαν προηγηθεί και αυτές των Χάρντεν και Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ.
BREAKING: The Dallas Mavericks are trading 10-time NBA All-Star Anthony Davis, Jaden Hardy, D'Angelo Russell and Dante Exum to the Washington Wizards for Khris Middleton, AJ Johnson, Malaki Branham, Marvin Bagley III, 2 first-round picks and 3 second-rounders, sources tell ESPN. pic.twitter.com/sfrQQubI5i
— Shams Charania (@ShamsCharania) February 4, 2026