ΝΒΑ: Μαρτύριο των Μπακς στο Μαϊάμι, σόου Κάρι στο ντέρμπι της Δύσης

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2021

Στην πρεμιέρα του φετινού ΝΒΑ οι Μπακς νίκησαν άνετα τους Νετς του Ντουράντ και του Χάρντεν όμως σήμερα πέρασαν ένα πραγματικά δύσκολο τρίωρο. Υποβλήθηκαν από τους Χιτ στο Μαϊάμι σε ένα μαρτύριο για να ηττηθούν τελικά με το ισοπεδωτικό 137-95. Μια διαφορά 42 πόντων δεν είναι ποτέ ευκολοχώνευτη, πολύ περισσότερο για μια πρωταθλήτρια ομάδα.

Οι Μπακς έπαιξαν χωρίς τους Λόπεζ, Χάμιλτον, ΝτιΒιτσέντζο, Χουντ, Πόρτις και Οτζελέγε αλλά αυτές οι απουσίες δεν δικαιολογούν την εικόνα τους, που ήταν κακή από την αρχή. Οι Χιτ έκαναν ένα σερί 19-0 και έκλεισαν το 12λεπτο με προβάδισμα 40-17 από το οποίο δεν επέστρεψαν τα «ελάφια».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε μόλις 23 λεπτά στο παρκέ αλλά πρόλαβε να σημειώσει double-double με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ αν και είχε 4/11 σουτ. Μέσα από αυτό το δύσκολο βράδυ βρήκαν τις ευκαιρίες τους ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Ο πρώτος είχε έξι πόντους και τέσσερα ριμπάουντ σε 18 λεπτά και ο δεύτερος οχτώ πόντους με 3/5 σουτ και τρία ριμπάουντ σε 18 λεπτά επίσης. Για τους Χιτ, ο Τζίμι Μπάτλερ είχε 21 πόντους και ο Μπαμ Αντεμπάγιο 20 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Μεγάλο ματς έγινε στο Γκόλντεν Στέιτ εκει όπου πριν από λίγο οι Ουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς με 115-113. Ο Στεφ Κάρι έδωσε μια παράσταση με 25 πόντους στην πρώτη περίοδο και συνολικά 45 με 16/25 σουτ εκ των οποίων 8/13 ήταν τρίποντα. Δύο από αυτά, καθοριστικά στο φινάλε του αγώνα. Για τους Κλίπερς ο Πολ Τζορτζ είχε 29 πόντους, 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ αλλά αστόχησε σε κρίσιμα σουτ στο τέλος.

Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας που έγινε στην Ατλάντα, οι Χοκς επιβλήθηκαν εύκολα των Μάβερικς με 113-87. Ο Τράε Γιανγκ οδήγησε τα «γεράκια» με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ ενώ για τους Μαβς ο Λούκα Ντόνσιτς είχε 18 πόντους, 11 ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.