ΝΒΑ: Επιστροφή με προκρίσεις για Μπακς και Λέικερς

Metrosport Team30 Αυγούστου 2020

Η διακοπή μερικών ημερών έπειτα από την κινητοποίηση των παικτών και στη συνέχεια ολόκληρου του ΝΒΑ ως μιας μορφής αντίδραση στην αστυνομική βία στις ΗΠΑ ολοκληρώθηκε και οι ομάδες επέστρεψαν στη δράση. Δύο ομάδες «σφράγισαν» τα εισιτήρια τους για τα ημιτελικά των περιφερειών, ήταν οι Μπακς και οι Λέικερς, ενώ μία νίκη μακριά από αυτά είναι οι Ρόκετς.

Οι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εξαιρετική βραδιά αφού τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 17 ριμπάουντ, επιβλήθηκαν των Μάτζικ με 118-104 και έκαναν το 4-1, παρότι είχαν χάσει το πρώτο ματς της σειράς! Ο Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 2002 και τον Ντιρκ Νοβίτσκι, που ολοκλήρωσε μία σειρά πλέι οφ με μέσους όρους 30+ πόντους και 15+ ριμπάουντ! Στα ημιτελικά της Ανατολής, οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Χιτ. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα σούπερ σταρ...


Για τους Μάτζικ ο Μαυροβούνιος Νίκολα Βούτσεβιτς πρόσθεσε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά το παιχνίδι για όσα έγιναν στο ΝΒΑ τις προηγούμενες μέρες με τους Μπακς να ανοίγουν τον δρόμο...


Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να «γράφει» triple-double με 36 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ, οι Λέικερς επικράτησαν των Μπλέιζερς με 131-122. O «Βασιλιάς» έγινε ο πρώτος παίκτης των Λέικερς μετά το 1988 και τον Τζέιμς Ουόρθι, που σημείωσε «35άρα» με triple-double σε ματς πλέι οφ.

Πέραν του Λεμπρόν, ο Άντονι Ντέιβις είχε 43 πόντους και κάνοντας το 4-1, οι Λέικερς προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης. Περιμένουν τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι των Ρόκετς με τους Θάντερ. Για τους Μπλέιζερς, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ ήταν εντυπωσιακός με 36 πόντους, έξι ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Οι Ρόκετς χρειάζονται μία ακόμη νίκη για να βγουν στον δρόμο των Λέικερς. Νίκησαν άνετα τους Θάντερ με 114-80 και έκαναν το 3-2. Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 31 πόντους και πέντε ασίστ για τους νικητές ενώ από την άλλη πλευρά ο Στίβεν Άνταμς είχε 12 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.