ΝΒΑ: Εμφάνιση-μνημείο και ιστορική 60άρα του Καϊρί Ίρβινγκ

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Ακόμη και για τα δεδομένα του ΝΒΑ δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο. Κι όμως μέσα σε δύο μέρες σημειώθηκαν δύο «60άρες». Μετά τον Καρλ-Άντονι Τάουνς χθες με τους Τίμπεργουλφς, σήμερα ήταν η σειρά του Καϊρί Ίρβινγκ να «γράψει» 60 πόντους σε μία εμφάνιση-μνημείο με την οποία έγραψε ιστορία.

Ο γκαρντ των Νετς μετέτρεψε σε προσωπικό σόου το παιχνίδι στο Ορλάντο οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 150-108! Είχε 12/13 βολές, 12/19 δίποντα, 8/12 τρίποντα, έξι ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τέσσερα κλεψίματα, μία τάπα και μόλις ένα λάθος.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην οποία σημειώθηκαν δύο 60άρες σε δύο συνεχόμενα βράδια μετά το 1962. Τότε ήταν βέβαια μια διαφορετική κατάσταση αφού και τις δύο τις είχε σημειώσεις ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν.

Καϊρί Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ έγιναν το πρώτο ζευγάρι συμπαικτών με 50+ πόντους σε back to back αγώνες…

Ακόμη σήμερα στο ΝΒΑ…

Οι Σανς πέρασαν από την έδρα των Πέλικανς με 131-115, καθοδηγούμενοι από τον Ντέβιν Μπούκερ που είχε 27 πόντους, οχτώ ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Για τους γηπεδούχους ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχε 21 πόντους και εννιά ασίστ.

Οι Χιτ στηρίχτηκαν στον Τάιλερ Χίροου που με 29 πόντους τους οδήγησε στην επικράτηση επί των Πίστονς με 105-98.

Τέλος οι Γκρίζλις, παρά την απουσία του Τζα Μοράντ, ήταν σαρωτικοί στην Ιντιανάπολις όπου επικράτησαν των Πέισερς με 135-102. Ο Ντέσμοντ Μπάνε είχε 21 πόντους, έξι ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ για τις «αρκούδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.