ΝΒΑ: «45άρα» του Ντόνσιτς αλλά… πρώτο βήμα για τους Σανς

Metrosport Team03 Μαΐου 2022

Οι ομάδες με τα καλύτερα ρεκόρ των δύο περιφερειών στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ έκαναν το πρώτο βήμα προς τους τελικούς. Οι Σανς και οι Χιτ έκαναν το 1-0 κόντρα στους Μάβερικς και τους Σίξερς αντίστοιχα, διατηρώντας παράλληλα το πλεονέκτημα της έδρας.

Πιο συγκεκριμένα…

Οι Σανς κυριάρχησαν στις τρεις πρώτες περιόδους και έφτασαν στην επικράτηση επί των Μάβερικς με 121-114, έχοντας κορυφαίο τον Ντέβιν Μπούκερ με 23 πόντους, εννιά ριμπάουντ και οχτώ ασίστ. Ακόμη ο Ντεάντρε Άιτον είχε 25 πόντους και οχτώ ριμπάουντ, ο Κρις Πολ είχε 19 πόντους και ο Κάμερον Τζόνσον 17 με πέντε ριμπάουντ.

Οι Μάβερικς τα περίμεναν σχεδόν όλα από τον Λούκα Ντόνσιτς. Ο Σλοβένος τελείωσε το παιχνίδι με 45 πόντους, 15/30 σουτ, 12 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Οι Χιτ δεν βρήκαν ιδιαίτερη αντίσταση από τους Σίξερς που χωρίς τον Τζόελ Εμπίντ είναι ασφαλώς μια άλλη ομάδα. Η ομάδα του Μαϊάμι επικράτησε με 106-92, έχοντας κορυφαίο τον Μπαμ Αντεμπάγιο που είχε 24 πόντους, 12 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ακόμη πολύτιμη βοήθεια έδωσε από τον πάγκο ο Τάιλερ Χίροου με 25 πόντους και επτά ασίστ ενώ 15 πόντους και εννιά ριμπάουντ είχε ο Τζίμι Μπάτλερ.

Για τους Σίξερς Τόμπιας Χάρις είχε 27 με 11/18 σουτ ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 16 πόντους, εννιά ριμπάουντ, πέντε ασίστ αλλά 5/13 σουτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.