Ντύθηκε νύφη η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2020

Πιο λαμπερή από ποτέ είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε μέρος στην επίδειξη μόδας με τίτλο «Yes I Do» και εμφανίστηκε φορώντας νυφικό. Η Παπαδοπούλου, όπως και πολλοί άλλοι επώνυμοι, συμμετέχουν στην εκδήλωση βοηθώντας τα παιδιά του Make a Wish.

Συγκεκριμένα, 60 celebrities της ελληνικής showbiz έφεραν on stage το glamour μιας iconic εποχής, φορώντας τις τελευταίες συλλογές διακεκριμένων σχεδιαστών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια. Κορυφαίοι επαγγελματίες επιμελήθηκαν την εικόνα τους, ενώ χορηγοί και συντελεστές ταξίδεψαν το κοινό πίσω στα roaring '20s! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Yes I Do Catwalk by ghd είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

Ανάμεσα στους celebrities βρισκόταν και: η Ευαγγελία Αραβανή, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Παππά, η Νατάσσα Μποφίλιου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Έλενα Γαλύφα, η Πένυ Αγοραστού, η Μαρία Αντωνά, η Ιωάννα Μπέλλα, η Τζωρτζίνα Λιώση, η Αναστασία Παντούση, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κάτια Δέδε , η Βασιλική Ρούσσου, η Δήμητρα Ζαχοπούλου, Αναστασία Περράκη, η Τέα Πρέλεβιτς, η Έσθερ Μαστρογιάννη, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Έλενα Τσαγκρινού, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Σόφη Πασχάλη, η Ναταλία Αργυράκη, η Ευτυχία Λαζάρου, η Όλγα Πηλιάκη, η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η Ιωάννα Σαρρή, η Δώρα Κατσικογιάννη, η Τζένη Μελιτά, η Ευτυχία Μπάκα, η Ελένη Βαΐτσου, η Βάσω Κολλιδά, η Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος, η Δώρα Παντέλη, η Φωτεινή Δάρρα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου, Κίττυ Παϊταζόγλου, Νατάσα Μπερέκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Ευρυδίκη Κόφφα, η Μάρα Δαρμουσλή, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στηβ Μιλάτος.

Δείτε χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.