«Ντύνουν» Γάλλο τον Πέλκα!

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Δημήτρη Πέλκα με μία πιθανή μετακόμιση του στη Γαλλία έρχονται από το εξωτερικό ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένοι...αστερίσκοι! 

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΠΑΟΚ που πλέον έχει αλλάξει σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και...βγάζει το ψωμί του στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, μετά την περσινή εκρηκτική του χρονιά με 34 συμμετοχές, 8 γκολ και ισάριθμες ασίστ, δεν φαίνεται πως διάγει το καλύτερο φεγγάρι του, βλέποντας τον αγωνιστικό του χρόνο να έχει μειωθεί αν αναλογιστεί κανείς πως βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και οι σχέσεις του με τον προπονητή της Τουρκικής ομάδας, Περέιρα!

Πάνω σε αυτή τη βάση λοιπόν, έρχεται το σενάριο της ανταλλαγής του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τον Μούσα Ντεμπελέ της Λυών, ωστόσο οι Γάλλοι θέλουν τον Πέλκα, αλλά δεν προτίθενται να συμπεριλάβουν στο deal των Ντεμπελέ καθώς προσδοκούν σε μία μελλοντική του πώληση. 

Η γαλλική ομάδα είχε κάνει και πέρσι κρούση για τον ποδοσφαιριστή της Φενέρ, ωστόσο είχε εισπράξει μία απάντηση με... πολλά μηδενικά από τους Τούρκους, η οποία είχε ως «χρυσή τομή» τα 15.000.000 ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να μην προχωρούν παρακάτω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.