«Ντροπή για τη δικαιοσύνη το ότι δεν προχωρά η υπόθεση Noor 1»

Metrosport Team27 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και αναφέρθηκε τόσο στην υπόθεση «Noor 1» με τον νέο μάρτυρα, ο οποίος επιχειρεί να καταθέσει από το 2018, αλλά και το ζήτημα των σοβαρών καταγγελιών του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα στοιχεία της Τζίβα δεν ήταν τυχαία, προέκυψαν μέσα από έρευνα. Μιλάμε για 4,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Κατέθεσαν πλαστά χαρτιά, γι’ αυτό και ασκήθηκαν αυτές οι διώξεις. Είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να μην προχωρά αυτή η υπόθεση και να έχουν παραιτηθεί τόσοι δικαστικοί. Άλλοι έφυγαν στο εξωτερικό, άλλοι δηλώνουν άρρωστοι».

Για τους εννιά μάρτυρες που χάθηκαν: «Αν κρατήσει άλλα δέκα χρόνια αυτή η υπόθεση, θα λείπουν και οι κατηγορούμενοι. Και το ίδιο το πλοίο είναι έτοιμο να χαθεί».

Για την υπόθεση με τον νέο μάρτυρα: «Ο άνθρωπος θέλει να μιλήσει για λογαριασμό του Μπουρδούβαλη, ο οποίος κατηγορείται με βαρύτατο κατηγορητήριο. Ο ίδιος λέει ότι είναι αθώος. Ας φέρουν τον μάρτυρα να δουν τι έχει να πει. Ή κάτι φοβούνται ή κάτι έχουν σκαρώσει. Έχω γίνει πολύ καχύποπτος με όσα έχουν συμβεί».

Για την υπόθεση Κουρτζίδη και τους ισχυρισμούς Κούγια: «Κι εμένα μου τα είπε αυτά ο Κουρτζίδης και έτσι ξεκίνησε η ιστορία, ερευνήθηκαν επικοινωνίες και τηλεφωνήματα. Λένε ότι δεν τα είπε όλα στην ασφάλεια. Είναι περίεργα όσα λέγονται και συμβαίνουν. Αν σου βάλουν πιστόλι στην πλάτη είναι αρπαγή κανονική και όχι απλή σωματική βία. Επομένως πρέπει να δούμε τι συμβαίνει κι εκεί. Δεν ασχολούμαι με τον Κούγια. Δεν είναι αξιόπιστος. Τη μία μέρα λέει "α" και την άλλη "ω"».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.