Ντρογκμπά: Διακοπές με την εντυπωσιακή σύντροφο του

Metrosport Team02 Απριλίου 2024

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έχει σπουδαία επιτεύγματα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, όμως παίζει “καλό ποδόσφαιρο” και στα αισθηματικά του.

Ο άλλοτε άσος της Τσέλσι μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Premier League, ισάριθμα Κύπελλα Αγγλίας και τρία Λιγκ Καπ, ενώ ήταν βασικός πυλώνας της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, μετρώντας πολλές συμμετοχές με το εθνόσημο.

Υπήρξε παντρεμένος με την Λάλα Ντιακιτέ, με την οποία απέκτησε και τρία παιδιά, όμως πλέον έχει γυρίσει σελίδα. Καθώς ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι εδώ και λίγα χρόνια σε σχέση με την άκρως εντυπωσιακή Γκαμπριέλ Λεμέρ, μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί.


Εκτός από την εμφάνιση της λαμπερή είναι και η επαγγελματική της πορεία, σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών και μετέπειτα Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Westminster. Υπήρξε διευθύντρια επικοινωνίας για το PNB Paribas στην Ακτή Ελεφαντοστού και πλέον είναι επικεφαλής του πρακτορείου Barons, το οποίο έχει εξειδίκευση στη στρατηγική και την επικοινωνία στην Αφρική.

Η μικρή της κόρη, ο καρπός του έρωτα της με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, είναι το δεύτερο παιδί της Γκαμπριέλ Λεμέρ. Το ζευγάρι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του από την ζωή τους και μοιράζονται με τους ακόλουθους τους όμορφες στιγμές.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.