Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς και Χότον για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος17 Ιουλίου 2020

Με την πεποίθηση ότι η FIBA θα αλλάξει στάση και θα γίνει πιο διαλλακτική απέναντι στις ομάδες που έχουν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, ο Άρης προσπαθεί να δημιουργήσει ρόστερ και σε πρώτη φάση να διασφαλίσει την παραμονή των Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Με τον πρώτο υπάρχει προφορική συμφωνία μ’ ένα ποσό (100.000 ευρώ) αρκετά μεγάλο για τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Οι «κίτρινοι» είχαν τη δυνατότητα μη ενεργοποίησης του δεύτερου χρόνιου του συμβολαίου (σ. σ. προέβλεπε να εισπράξει 130.000 ευρώ) του έως και χθες. Ο Μαυροβούνιος σέντερ απαίτησε να του καταβληθούν άμεσα τα 20.000 ευρώ που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης και 30.000 ευρώ που είναι τα οφειλόμενα. Ο Άρης δεν είχε αυτή τη δυνατότητα κι έτσι προχώρησε στη συμφωνία των 100.000 ευρώ για έναν χρόνο, με ευέλικτο τρόπο αποπληρωμής.

Σε ότι αφορά τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, οι συζητήσεις για την παραμονή του 35χρονου φόργουορντ προχώρησαν αρκετά, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην εύρεση σημείου ταύτισης σε οικονομικό επίπεδο κι εντός των επόμενων 24 ωρών αναμένεται να κλείσει θετικά. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Αρης εκδήλωσε ενδιαφέρον και για τον undersized σέντερ, Ντέιβιντ Χότον, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο. Ο Αμερικανός διακρίνεται για την pick n’ roll άμυνά του και την έφεσή του στο ριμπάουντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.