Ντούνης για Τσουμάνη: «Είμαι σοκαρισμένος, τον άκουγα ευχαριστημένο»

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάρκος Ντούνης.

Ο Έλληνας επιθετικός του Αστέρα Βλαχιώτη μίλησε για τον Νίκο Τσουμάνη που «έφυγε» σήμερα από τη ζωή με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης για τρία χρόνια στον Άρη.

Μεταξύ άλλων, ο Μάρκος Ντούνης δήλωσε:

Για τον Νίκο Τσουμάνη: «Ήμασταν συμπαίκτες για 3 χρόνια στον Άρη. Είχαμε 5-6 χρόνια μαζί στη Θεσσαλονίκη. Είμαι σοκαρισμένος με τα νέα. Είναι πολύ λυπηρό για την οικογένεια του, τους φίλους του και την παρ’ ολίγον γυναίκα του. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί. Είχε ένα ελάττωμα, ήταν πολύ κλειστός σαν χαρακτήρας. Ακόμα και στο στενό του περιβάλλον δεν ξέρω αν εκμυστηρεύτηκε προβλήματα αν είχε. Αυτό πιστεύω ότι τον έφερε εκεί. Έχω μιλήσει με πάρα πολλά άτομα και δεν ξέρω τι να πω».

Πότε μίλησε μαζί του για τελευταία φορά: «Μιλήσαμε πριν μια εβδομάδα για τις ομάδες που πήγαμε. Μου είπε ότι πήγε στον Μακεδονικό και ότι θα δούλευε στο σούπερ μάρκετ του Πουρτουλίδη. Τον άκουγα ευχαριστημένο. Δεν είχα καταλάβει να είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα. Αλλά με αυτά που ακούμε….».

Για τα οφειλόμενα των ομάδων προς τους ποδοσφαιριστές: «Εκτός του ότι τα λεφτά δεν είναι πολλά είναι και ότι δεν τα παίρνεις. Η δουλειά μας είναι για 10 χρόνια. Στο τέλος φταίνε πάντα οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Τα συμβόλαια είναι μικρά. Αλλά ότι γράφουν, τουλάχιστον να τηρούνται για να είναι όλοι ικανοποιημένοι».

Για τη δήλωση του Μπούρμπου στο Metropolis 95.5 περί ενδεχόμενης αυτοκτονίας ποδοσφαιριστή: «Είναι λογικό. Υπάρχουν άνθρωποι πιο ευάλωτοι που μπορεί να φτάσουν σε ακραίο σημείο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.