Ντούνης: «2ος ο Άρης - Δύσκολο να γυρίσει η κατάσταση στην ΑΕΚ»

Metrosport Team06 Απριλίου 2021

Ο Μάρκος Ντούνης μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη, αλλά και τον ημιτελικό της Τετάρτης (7/4) μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. «Ο φετινός Άρης έχει δείξει πολύ καλά δείγματα όλη την χρονιά. Είναι σταθερή ομάδα, φαίνεται και από την βαθμολογία μετά από 30 παιχνίδια. Νομίζω ότι θα τερματίσει 2ος. Δεν δέχεται γκολ. Σε 27 παιχνίδια δεν έχει δεχθεί τέρμα. Αυτή είναι η διαφορά, γι' αυτό είναι και στη δεύτερη θέση. Από τις 15 νίκες του, στις 14 δεν έχει δεχθεί γκολ» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την ΑΕΚ:

«Μετά το χθεσινό παιχνίδι βλέπω μεγάλη δυσαρέσκεια από τον κόσμο. Πιο πολύ προς τον πρόεδρο και μετά προς τους παίκτες. Είναι λογικό αυτό. Είναι δύσκολο να γυρίσει η κατάσταση στην ΑΕΚ. Και οι δύο και ο ΠΑΟΚ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό που θα μετρήσει την Τετάρτη είναι το καθαρό μυαλό, να σκέφτονται μόνο το μπροστά».

Για τον Σαντέ Σίλβα, τέλος, τόνισε: «Είναι πολύ καλός. Τον είχα ξεχωρίσει. Απλά δεν ξέρει και ο προπονητής ποιον να βάλει, έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά. Δεν πρέπει να υποτιμάμε και τις αλλαγές, είναι και αυτοί καλοί ποδοσφαιριστές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.