Ντουκουρέ: «Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε τα ματς που έχουμε μπροστά μας»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Mετά τη νίκη του Άρη, εναντίον του ΠΑΣ Γιάνννα για την τελευταία αγωνιστική της Super League 1,  o Σέικ Ντουκουρέ αναφέρθηκε στη διαχείριση του αγώνα αλλά και στα Playoffs, εκτιμώντας ότι έφτασε η στιγμή να σταματήσει η ομάδα του να αδικεί τον αυτό της.

Ο Ιβοριανός μέσος επέστρεψε στην 11αδα του Άρη και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε αρχικά στην αντίδραση της ομάδας του μετά το 0-1. «Η αλήθεια είναι ότι ήταν έκπληξη για μας αλλά δεν μας ανησύχησε γιατί ξέραμε ότι έχουμε τη δυνατότητα για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική νίκη γιατί μας δίνει την ώθηση ενόψει των Playoffs και θα έλεγα του κομματιού του Πρωταθλήματος που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Αναφέρθηκε μάλιστα στις βλέψεις της ομάδας του στα Playoffs. «Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε τα ματς που έχουμε μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι δεν έχουμε μεγάλες διαφορές με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και να αποφύγουμε τα λάθη γιατί λάθη σ’ αυτά τα παιχνίδια θα κοστίσουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.