Ντόπες από τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

των Καστάνη - Ζαϊρη 

Στο πλευρό των παικτών, του προπονητή και όλων των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, βρίσκεται συνεχώς η οικογένεια Σαββίδη. 

Δεν αποτελεί ασφαλώς είδηση, αλλά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τον συστηματικό πόλεμο που δέχεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ από τους αντιπάλους του, κυρίως από τον Πειραιά και….δυστυχώς την αφωνία που επικρατεί από τους ανθρώπους που συζητούν μαζί του και είναι στο pay roll του, πρέπει ανά τακτά διαστήματα, να υπενθυμίζουμε το αυτονόητο.

Ο Ιβάν Σαββίδης, στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν τα μέλη της αποστολής, με μία εμψυχωτική ομιλία, έστειλε το μήνυμα για να αποβάλλουν το άγχος που δικαιολογημένα έχουν για την νίκη – πρόκριση. Επανέλαβε πως τους πιστεύει, τόνισε πως θεωρεί πως μπορούν να προκριθούν επί της Μαρσέϊγ και να συνεχίσουν την υπέρλαμπρη ευρωπαϊκή τους πορεία. 

Ο Σαββίδης όπως είχαμε αναφέρει αναλυτικά στη Metrosport πριν από μερικές ημέρες, υποσχέθηκε στους παίκτες ένα πλουσιοπάροχο πριμ σε περίπτωση πρόκρισης. Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό, το κίνητρο είναι ισχυρό σε κάθε περίπτωση.

Και ο Γιώργος Σαββίδης ήταν κοντά στην ομάδα καθώς το τελευταίο διάστημα παραμένει στη Θεσσαλονίκη και έχει συνεχείς επαφές με τους εκπροσώπους της ομάδας. Η ενίσχυση της ψυχολογίας των πρωταγωνιστών, από τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, είναι ενδεικτική της επιθυμίας που τους διακατέχει για να πανηγυρίσουν, με την ομάδα, μία ακόμη ιστορική πρόκριση. Μέχρι την επόμενη...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.