Ντόμινο εξελίξεων με Ποτσετίνο-Ζιντάν και Μάντσεστερ-Παρί

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2021

Μετά και το επίσημο διαζύγιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν τις επιλογές προπονητών που έχουν στη διάθεσή τους με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αποτελεί πρώτη τους επιλογή, αλλά ο Γάλλος φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στη χώρα του και στην Παρί Σεν Ζεμρέν, με αποτέλεσμα ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο να βρίσκεται στο δρόμο των Άγγλων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο Αργεντινός τεχνικός δεν νιώθει άνετα τελευταία στο Παρίσι και σκέφτεται να αποχωρήσει με προορισμό τη Μεγάλη Βρετανία, όπου διαμένει και η οικογένειά του. Από την άλλη ο «Ζιζού» ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του πως δεν νιώθει έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Premier League.

Επίσης, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ζιντάν επιθυμεί να γυρίσει στη χώρα του και να αναλάβει τους Παριζιάνους. Με τη διοίκηση της Παρί να πιστεύει πως η προσωπικότητα του Γάλλου προπονητή μπορεί να δέσει το σύνολο παικτών που υπάρχει στο δυναμικό του γαλλικού συλλόγου και να πείσει τον Κίλιαν Εμπαπέ να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα. 

Τις επόμενες μέρες το ντόμινο εξελίξεων ανάμεσα στους δύο τεχνικού και τις δύο ομάδες θα φέρει αλλαγές τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Αγγλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.