Ντοκουμέντο: Η κόλαση στα Τέμπη τα πρώτα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση (vid)

Metrosport Team01 Μαρτίου 2024

Η κόλαση στα Τέμπη τα πρώτα λεπτά μετά από τη φονική σύγκρουση των τρένων. Είναι νέο βίντεο ντοκουμέντο, που παίζει για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μέσω του Mega, όπως τουλάχιστον ειπώθηκε στην εκπομπή, λίγο πριν…

«Η έρευνά μας συνεχίζεται. Είδατε κάποια στοιχεία από την έρευνα», είπε μεταξύ των άλλων ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του για την τραγωδία, για το «εθνικό έγκλημα», όπως είπε.

Η αμαξοστοιχία «Intercity 62» ξεκίνησε στις 19:22 την Τρίτη 28/2/2023 από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Το αντίστροφο δρομολόγιο ακολουθούσε μια εμπορική αμαξοστοιχία. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Hellenic Train, στα δύο τρένα επέβαιναν συνολικά 354 άτομα.

Το ρολόι έδειχνε 23:21 και 18 δευτερόλεπτα όταν ο χρόνος «πάγωσε». Η επιβατική αμαξοστοιχία είχε αναπτύξει ταχύτητα 166 χλμ./ώρα και η εμπορική 120 χλμ./ώρα. Τα δυο τρένα «συναντήθηκαν» λίγα μέτρα μακριά από την έξοδο ενός τούνελ. Οι μηχανοδηγοί προφανώς και δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό. Τα δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά στο ύψος του Ευαγγελισμού, λίγο πριν από τα Τέμπη. Ακολούθησε μια τρομακτική έκρηξη. Μια πύρινη «μπάλα» υψώθηκε στον ουρανό. Το κακό είχε γίνει. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.