Ντμίτρι Σακούλιν: «Ο Ιτούδης κάνει τον... Θεό, για μια ακόμα φορά δεν έδειξε τίποτα!»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2022

Με μένος κατά του Δημήτρη Ιτούδη τοποθετήθηκε ο πρώην βοηθός προπονητή της Τσσκα Μόσχας, Ντμίτρι Σακούλιν που ήταν μαζί με τον Έλληνα προπονητή στην Μόσχα. Ο Ρώσος στάθηκε στην παρουσία του στην Τσσκα αλλά και στην Εθνική Ελλάδος στο φετινό Eurobasket.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο 52χρονος ομοσπονδιακός προπονητής, κάνει τον Θεό ενώ τόνισε πως στην Τσσκα παρά τις επιτυχίες που είχε κατέστρεψε την καλή εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω ότι ο Ιτούδης είναι ένας προπονητής που κάνει τον… Θεό. Ελέγχει όλες τις διαδικασίες και ακόμη μπορεί να προσλάβει και να απολύσει τον… οδηγό του πούλμαν της ομάδας. Κυλά στις φλέβες του αυτό. Και ως προπονητής για ακόμη μία φορά δεν έδειξε κάτι! Με βάση τα ρόστερ η Γερμανία δεν είναι ανώτερη από την Ελλάδα, αλλά ο Γκόρντον Χέρμπερτ τον πέρασε από πάνω!»

«Στην πρώτη Ευρωλίγκα τον… έσωσε ο Χριάπα στο τέλος, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε. Τον δεύτερο τίτλο τον πήρε με τους Ντε Κολό, Σέρχι Ροντρίγκεθ και Χίγκινς στα καλύτερά τους! Ήταν η πιο δυνατή ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη σύγχρονη ιστορία της. Δεν ήταν κι άσχημα, αλλά ΟΚ.

Και πόσα προβλήματα προέκυψαν στην ΤΣΣΚΑ λόγω Ιτούδη, πόσοι ακριβοί παίκτες δεν έδειξαν το ταλέντο τους στην ομάδα; Με την κόντρα που είχε με τον Μάικ Τζέιμς κατέστρεψε όλη τη σεζόν της ομάδας. Και η ομάδα πλήρωνε τον μισθό του παίκτη, ενώ εκείνος αγωνιζόταν στη Μονακό…».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.