Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Πρώτα ντέρμπι και Κύπελλο, μετά... ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου24 Φεβρουαρίου 2024

Η κληρωτίδα στη Νιόν έφερε τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη φάση των "16" του Europa Conference League, με τους Κροάτες να αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ελληνική ομάδα, μετά τα παιχνίδια με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Παρότι οι Κροάτες δεν κατάφεραν να προκριθούν ως πρώτοι στον όμιλό τους, έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους κόντρα στη Μπέτις, για τα playoffs του Conference League, πετώντας εκτός συνέχειας την ισπανική ομάδα, καθώς στο πρώτο ματς στην Ισπανία επικράτησαν με 1-0 και στην έδρα τους πήραν την ισοπαλία (1-1) και την πρόκριση.

Στο πρωτάθλημα της Κροατίας η Ντιναμό βρίσκεται στην 3η θέση με 44 βαθμούς και απέχει από την πρώτη Ριέκα έξι βαθμούς, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. Την Κυριακή (25/2) η ευρωπαϊκή αντίπαλος του ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ριέκα, με στόχο να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αλλά τα κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς δεν τελειώνουν, καθώς στις 28 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει την Γκόριτσα (28/2) σε νοκ άουτ αγώνα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κροατίας. 

Τα αποτελέσματα αυτών των δύο αγώνων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ψυχολογία των παικτών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (3/3) στην Κροατία, για τους "16" του Conference League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.