Ντιμκόφσκι: «Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ο Σφιντέρσκι»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Ντιμκόφκι, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις προοπτικές του συμπατριώτη του, Κάρολ Σφιντέρσκι. «Είμαι προπονητής σε Ακαδημία και φυσικά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, όχι ζωντανά, αλλά βλέπω την εξέλιξη και χάρηκα πολύ με τις επιτυχίες που είχε. Έγινε μεγάλος θόρυβος στην Πολωνία με τον Σφιντέρσκι, επειδή δεν ήταν τόσο γνωστός με την Εθνική Πολωνίας. Είναι δεινός σκόρερ και πιστεύω ότι θα βάλει περισσότερα γκολ ακόμη με τον ΠΑΟΚ. Θα επωφεληθεί πολύ η ομάδα του» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εξελίσσεται και έχει μεγάλα περιθώρια ακόμη μπροστά του. Αν υπάρχουν προτάσεις που ικανοποιούν και τις δύο πλευρές θα είναι καλό να δοθεί ώστε και η ομάδα να επωφεληθεί και ο Σφιντέρσκι να κάνει το επόμενο βήμα». Για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Τους θυμάμαι όλους από τότε, αλλά δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με κανέναν», ενώ για την εκλογή του Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ σημείωσε: 

«Αυτός ο δρόμος ακολουθήθηκε και στην Πολωνία. Ο Ζαγοράκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και σίγουρα θα βοηθήσει, γνωρίζει το αντικείμενο, αλλά πρέπει να έχει τους κατάλληλους βοηθούς. Ηθελα να δώσω χαιρετισμούς στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Τους θυμάμαι. Και την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.