Ντίκο: «Κλειδιά του ΠΑΟΚ οι Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Αουγκούστο - Περνάω καλά στον ΟΦΗ»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Για τον βαθμό-χρυσάφι που απέσπασε ο ΟΦΗ στην Τούμπα, τη δική του παρουσία στον σύλλογο, για τους στόχους των Κρητικών, αλλά και για το ποια ομάδα από τις μεγάλες τον δυσκόλεψαν περισσότερο στο Πρωτάθλημα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Νουά Ντίκο.

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και τους οπαδούς μας και προσπάθησα να δώσω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Είχα τον χώρο να σκοράρω όμως ο Κοτάρσκι έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Όπως κι να έχει και ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός για την ομάδα. Η βελτίωση δεν είναι μόνο δική μου, αλλά όλη της ομάδας. Θεωρώ ότι ο νέος προπονητής έχει κάνει τη διαφορά στην αγωνιστική μας εικόνα. Μας έχει βοηθήσει και μας έχει περάσει τις ιδέες του για το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά.

Για το ποιες από τις μεγάλες ομάδες τον δυσκόλεψαν περισσότερο το Πρωτάθλημα: «Ξεχωρίζω την ΑΕΚ γιατί στο παιχνίδι που παίξαμε στην έδρα της μας άσκησε τρομερή πίεση. Όπως και ο Παναθηναϊκός στο ματς του πρώτου γύρου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι δύο ομάδες είναι μπροστά στην βαθμολογία».

Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισε από το παιχνίδι στην Τούμπα: «Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και Αουγκούστο είναι τα κλειδιά για τον ΠΑΟΚ».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Η γρήγορη παραμονή είναι ο πρώτος στόχος μας και μετά να μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε ότι μπορούμε από τους αγώνες που θα δώσουμε’».

Για τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει την Αγγλία για να έρθει στην Ελλάδα: «Ήμουν ελεύθερος το καλοκαίρι, ενδιαφέρθηκε ο ΟΦΗ για μένα, είχα κάτι γνωστούς και έτσι επέλεξα να έρθω στην Ελλάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου. Περνάω καλά στον ΟΦΗ και έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.