Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Πικράθηκε, έκλεισε τα αυτιά του, αλλά πείσμωσε για νέους τίτλους

Γιώργος Καστάνης18 Αυγούστου 2021

Είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους παίκτες του ΠΑΟΚ την τελευταία εξαετία. Ειδικά την τελευταία 20ετία, είναι και με διαφορά ο καλύτερος στην θέση του, Μετά τον Γιώργο Κούδα και τον Μαγκντί Τολμπά, ο ΠΑΟΚ δεν είχε βρεί, έναν επιτελικό μέσο με υψηλές προοπτικές. 

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από την στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι του 2016, κατέκτησε τέσσερις τίτλους, σύν τον «κλεμμένο» του 2018. Ο ίδιος ακόμη και τώρα, αισθάνεται πικραμένος από την αντιμετώπιση που εισέπραξε, ειδικά την περσινή σεζόν. Αγανάκτησε ακόμη και από κακεντρεχή σχόλια που άκουγε (ή διάβαζε) και αισθάνθηκε πως αρκετοί δεν έχουν ούτε σωστή κρίση, ούτε γνώση του ποδοσφαίρου. Δεν μίλησε δημόσια, αφοσιώθηκε στον εαυτό του και με την έλευση του Λουτσέσκου, άλλαξε όλη η ψυχολογία του. Χωρίς πολλά λόγια, το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κερδίσει και άλλους τίτλους. 

Ηδη, σε επίπεδο συγκομιδής τροπαίων, δεν συγκρίνεται με άλλον, ειδικά την τελευταία 20ετία. Και είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ που έχει αυτό τον ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.