Ντιαγέ: «Το ποδόσφαιρο μοιάζει με ένα μπουκάλι κέτσαπ»

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Μαρτίου 2022

«Το ποδόσφαιρο μοιάζει με ένα μπουκάλι κέτσαπ», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού με 2-1 στο Βικελίδης, ο μέσος του Άρη, Μπαντού Ντιαγέ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δέχτηκα μια καλή πάσα από τον Σάσα η πρώτη μου σκέψη ήταν να περάσω τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Ήταν δύσκολο αυτό. Είδα την κίνηση του Καμαρά, ξέρω πως είναι γρήγορος και του πέταξα την πάσα και μετά αυτός έκανε τη δουλειά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα».

Για το τι άλλαξε και ο Άρης πλέον είναι αποτελεσματικός: «Μερικές φορές το ποδόσφαιρο μοιάζει με ένα μπουκάλι κέτσαπ, όσο κι αν το χτυπάς δεν πέφτει η σάλτσα. Άλλες φορές βγαίνει απότομα και γρήγορα. Τώρα μας βγαίνουν όλα. Αλλάξαμε και προπονητή και μας βγαίνουν όλα. Θέλω επί της ευκαιρίας να πω και ένα ευχαριστώ στον προηγούμενό μας προπονητή τον κ. Μάντζιο που μας βοήθησε πολύ».

Για τη συνέχεια και τους στόχους του Άρη στα πλέι οφ: «Κερδίσαμε μία πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά. Η νίκη αυτή θα μας τονώσει περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, στον ίδιο ρυθμό γιατί στο ποδόσφαιρο τα πάντα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.