Ντι Μαρία; Ξεσπάθωσε για το «7» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φαν Χάαλ και Μουρίνιο

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν έκανε ντρίμπλα, όπως συνηθίζει στα γήπεδα, και απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν από το «tycsports.com» για τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το νούμερο «7», τη συνεργασία του με τον Φαν Χάαλ και για τον Ζοσέ Μουρίνιο, οποίος είναι τρελός, όπως τον αποκάλεσε.

«Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα γιατί θεωρούν τόσο σημαντικό το “7” στη φανέλα. Είναι απλά μια φανέλα. Μου μιλούσαν συνέχεια για το νούμερο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Το πρόβλημά μου στη Γιουνάιτεντ ήταν ο Φαν Χάαλ. Ήταν ο χειρότερος προπονητής που θα μπορούσα να έχω. Μπορεί να είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι και την επόμενη μέρα εκείνος να ήθελε να μου δείξει τις κακές πάσες που έκανα στο ματς», δήλωσε ο Αργεντινός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Πορτογάλο τεχνικό: «Είναι τρελός. Αυτό. Μαζί μου ήταν καλός, αλλά είναι τρελός. Δεν τον ένοιαζε καθόλου ν' ανοίξει μέτωπα, μπορούσε να τσακωθεί με όλους. Μια φορά είχε καυγαδίσει με τον Κριστιάνο και του έλεγε ότι δεν έτρεχε καθόλου και έτρεχαν όλοι οι υπόλοιποι για εκείνον».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.