Ντέβιν Έμπανκς για Κόμπι Μπράιαντ: «Είμαι τυχερός που τον έζησα, με βοήθησε πολύ στην ζωή μου»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Σαν σήμερα, έναν χρόνο πριν ολόκληρος ο κόσμος του αθλητισμού σοκαρίστηκε από την είδηση του χαμού του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε την ζωή του μαζί με την κόρη του ύστερα από την πτώση του ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας.

Ο Ντέβιν Ίμπανκς, που αγωνίζεται στον Ηρακλή, υπήρξε συμπαίκτης του Κόμπι στους Λέικερς, και θέλησε να τιμήσει τον Αμερικανό σούπερ σταρ εξιστορώντας τα πράγματα που έμαθε όσο βρισκόταν δίπλα του Λος Άντζελες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίμπανκς

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος χωρίς τον Κόμπι. Θυμάμαι κάποια πράγματα από όταν ήμασταν μαζί συμπαίκτες στους Λέικερς, όπως την αφοσίωση που είχε για το άθλημα, δούλευε κάθε μέρα και τα αποτελέσματα ήταν εμφανή τόσο σε μένα όσο και σε όλο τον κόσμο. Είμαι τυχερός που ήμουν μαζί του διότι με βοήθησε πολύ στο παιχνίδι μου αλλά και στην ζωή γενικότερα. Ήταν εξαιρετικός οικογενειάρχης. Ήταν μοναδικό διότι ήταν ένας σούπερ σταρ και είναι πραγματικά δύσκολο να τα συνδυάσεις και τα δύο. Ήταν από τους καλύτερους στο NBA και στον κόσμο, όλοι ήθελαν ένα «κομμάτι» από αυτόν. Αυτά ήταν τα πράγματα που θυμάμαι και εκτίμησα όσο ήμουν δίπλα του. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, ελπίζω να συνεχίσω στην ζωή μου με την «Μάμπα» νοοτροπία που μου έμαθε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.