Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, έχω ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2023

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας για το φιλικό με το Ιράν (07.09) και το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο (10.09) για τα προκριματικά του EURO.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Εθνική, η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μονοπώλησε την κουβέντα, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος για τη μετακίνησή στους ασπρόμαυρους και με ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήμασταν πολύ κοντά στο να νικήσουμε την Σερβία στον προηγούμενο αγώνα. Όλοι γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει αυτό το ματς. Αφήνουμε την καρδιά και την ψυχή μας στο γήπεδο. Το ίδιο θα είναι και στο μέλλον, γιατί νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που επιλέγονται οι παίκτες από τον προπονητή.

Πιστεύω ακράδαντα και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη για το 2023. Καταλαβαίνω ότι περιμένουμε πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο, κάτι που μα κάνει πολύ χαρούμενους».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάσω τη νέα μου ομάδα, είμαι εξαιρετικά χαρούμενος και έχω ακόμη περισσότερο κίνητρο, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Εθνική. Υπάρχει ενθουσιασμός σε όλους, γιατί η Φιλιππούπολη τα αξίζει όλα αυτά. Πεθαίνουν για το ποδόσφαιρο εδώ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Κοιτάξτε τι όμορφο γήπεδο έχει φτιάξει η Μπότεφ, χτίζει και η Λοκομοτίβ. Τους αξίζει ένας τέτοιος αγώνας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.