Ντεσιό: «Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι - Είμαστε γεμάτοι με νεαρούς»

Κώστας Πετρωτός13 Απριλίου 2022

Ο Χορχέ Ντεσιό, ο βοηθός του Σαμπάολι, στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τι είδε από τον ΠΑΟΚ σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο στο πρώτο ματς: «Εχουμε δει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε έναν παίκτη, αλλά στο σύνολο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όποια ομάδα καταφέρει να επιβάλει την στρατηγική της επί 90 λεπτά θα καταφέρει να προκριθεί».

Για τις απουσίες της Μαρσέιγ: «Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Για τους παίκτες που απουσιάζουν, είναι ο Μίλικ, παίκτες τιμωρημένοι, πολύ σημαντικοί για εμάς, αλλά εμείς θα βγούμε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση, υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πάνω από 5, 6 ματς, αλλά ξέρουμε ότι μπορούν να προσφέρουν».

Για το ποιος θα είναι ο επιθετικός της ομάδας: «Ο Μπακαμπού χτύπησε αλλά είναι πολύ καλύτερα τώρα. Ο Παγιέ είναι καταπληκτικός ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, αλλά θα δούμε που θα θελήσει να τον χρησιμοποιήσει ο κύριος Σαμπάολι».

Για το ενδεχόμενο παράτασης και το αν επηρεάσει την ενδεχόμενη χρησιμοποίηση των νεαρών: «Εχουμε πολλούς παίκτες απόντες, όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι εδώ μπορούν να αγωνιστούν κι αν τους δοθεί η ευκαιρία νομίζω θα την εκμεταλλευτούν. Ο πάγκος μας θα είναι γεμάτος με νεαρούς παίκτες».

Για την τακτική πρόοδο της ομάδας: «Εμείς θέλουμε να έχουμε την κατοχή μπάλας, αν μπορούμε να την ξανακερδίζουμε γρήγορα, δεν έχουμε κάνει κάτι διαφορετικό στην προπόνηση».

Για τον Μίλικ: «Ο Μίλικ προέρχεται από τραυματισμό με την εθνική Πολωνίας, είναι σε καλύτερη κατάσταση, όμως, το τεχνικό τιμ έκρινε ότι δεν ήμασταν σίγουροι πως μπορούσε να είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς».

Για το αν η Μαρσέιγ είναι έτοιμη για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Δεν έχουμε κάνει κάτι διαφορετικό, εμείς σκεφτόμαστε αυτό που θα γίνει εντός αγωνιστικού χώρου και πώς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο τερέν».

Για τον Σαμπάολι που δεν θα είναι στον πάγκο κι αν θα κοιμηθεί απόψε: «Όταν βρίσκομαι σε συνέντευξη Τύπου πάντα με ρωτάνε για τον χαρακτήρα του Χόρχε Σαμπάολι. Ζει πολύ έντονα τα ματς, κάθε ένα στο 100%, περιμένει πώς και πώς το αυριανό ματς. Ελπίζει ότι θα προκριθούμε, αλλά ξέρει ότι το ματς είναι δύσκολο».

Για την προετοιμασία για το ενδεχόμενο πέναλτι: «Εμείς προετοιμαστήκαμε όπως σε κάθε ματς, δεν σκεφτήκαμε αν πάει στα 120 λεπτά, τι θα γίνει με τους νεαρούς, απλά προετοιμαστήκαμε για το ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.