Ντέρμπι Βάσκων με… παρελθόν

Θανάσης Κυλώνης17 Ιουνίου 2020

Η επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ απόψε ύστερα από 3 μήνες ποδοσφαιρικής απραξίας στην Αγγλία και ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας είναι τα highlights του σημερινού κουπονιού.

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται την Αρσεναλ του μέχρι πρότινος βοηθού του, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό το Μάρτιο. Δεν είναι για 1.35 ο άσος με τις υπάρχουσες ειδικές συνθήκες, πολύ χαμηλό και το over, σε σημείο που προκύπτει αξία στο under του 3.00+ και στο 2-3 γκολ που κινείται στο 2.20+. Βλέποντας άλλωστε τα πρόσφατα αποτελέσματα και των δύο, βλέπουμε ότι τα σκορ τους δεν ξέφευγαν. Στο άλλο ματς της Πρέμιερ, το κίνητρο επιβίωσης της Αστον Βίλα είναι σαφώς ισχυρότερο απ’ αυτό της ευρωπαϊκής εξόδου για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αξίζει το ρίσκο στο 3.30+ του άσου.

Ο τελικός του Κόπα Ιτάλια γίνεται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Η μοναδική φορά που συναντήθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης Γιουβέντους και Νάπολι ήταν το 2012, με τους Ναπολιτάνους να σηκώνουν το τρόπαιο. Τα τελευταία χρόνια η ανωτερότητα της Γιούβε είναι ακόμα πιο ευδιάκριτη και σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη εμπειρία της σε τέτοια παιχνίδια, το 2.00 στη νίκη της παρέας του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ελκυστικό.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, σημείο που ίσως να κρύβει παρασκήνιο είναι ο άσος της Εϊμπαρ στο βάσκικο ντέρμπι με τη Μπιλμπάο. Αυτοί που «καίγονται» είναι οι γηπεδούχοι, με τους δυο προπονητές Μεντιλίμπαρ και Γκαριτάνο να έχουν σημαντικό παρελθόν στους αποψινούς αντιπάλους τους. Ισως δούμε καμιά… χείρα βοηθείας απ’ τη μεριά της Αθλέτικ, στο 3.30 ο άσος, σηκώνει και κάλυψη στο Χ.

Στην Αυστρία, κρατάω το 2 & G/G του 2.50 στο Βόλφσμπεργκερ – Ζάλτσμπουργκ, με την πρωταθλήτρια να έχει κάνει το 5/5 με επιβλητικές νίκες μετά την επανέναρξη. Η ΒΑΚ ξεφούσκωσε, σκοράρει πάντως μετρώντας 4/4 Οver & G/G.

Στη Δανία τέλος, δυνατό φαβορί κοντά στο 1.70 δείχνει η Κοπεγχάγη, η οποία μόνο με νίκη θα παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, την στιγμή που η Ααλμποργκ το μόνο που σκέφτεται είναι ο τελικός του κυπέλλου.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΗΜΕΙΩΝ

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ 1

ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1 DNB

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 & G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.