Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης στην καυτή Τούμπα, όλες οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης28 Νοεμβρίου 2021

Πληγωμένοι μετά τις αναπάντεχες ήττες τους την προηγούμενη αγωνιστική αλλά αποφασισμένοι για τη νίκη - βάλσαμο ΠΑΟΚ και Άρης τίθενται αντιμέτωποι στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

Θεωρητικό φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας αλλά και του σοκ που προκάλεσε το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Άρη αλλά οι κίτρινοι διαθέτουν την ποιότητα να αντιδράσουν. Μένει να φανεί ποιος έχει και την προσωπικότητα να αντέξει στη δεδομένη ψυχολογική πίεση.

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

Ο άσος δίνει 1.91 ενώ το διπλό του Άρη 4.15 με το G/G να είναι η πρώτη μας επιλογή και πάλι στο 1.95. Μήτηρ πάσης μαθήσεως η αναφορά στα αμυντικά προβλήματα των δύο ομάδων...

Πολλές είναι οι επιλογές της Stoiximan και στους σκόρερ με αυτές του Ζίβκοβιτς στο 3.75 και του Καμαρά στο 4.50 να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα να ξεχωρίζουν.

Στα τελικά σκορ πρώτη επιλογή η ισοπαλία στο 1-1 (6.90) και δεύτερη η νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 στο 9.00.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

Από τους αγώνες της Κυριακής ξεχωρίζουμε τον άσο στο ΟΦΗ - Ιωνικός (1.85), το over 3.50 στο Ολυμπιακός - ΝΠΣ Βόλος (2.47) και τον άσο στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (1.47).

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.