Ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη με… ανατροπή ψυχολογικών δεδομένων, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης30 Απριλίου 2023

Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με… ανατροπή ψυχολογίας μέσα σε λίγες μέρες. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη συντριβή στον αγώνα με την ΑΕΚ και ο Άρης από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Και αν η έδρα δίνει ένα προβάδισμα στον Δικέφαλο, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η Stoiximan δίνει πολλές επιλογές για τους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ανεβασμένου Άρη αλλά και της κακής ψυχολογίας του και δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή του. Ο άσος δίνει 1.80 και το διπλό 5.20.

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Τα πολλά προβλήματα της ομάδας του Λουτσέσκου στην άμυνα κάνει πολύ πιθανό το G/G 2.02 ενώ για μεγαλύτερο ρίσκο και καλύτερη απόδοση υπάρχει και το match combo του over 2.50 γκολ και του G/G στο 2.72.

Υπάρχουν όμως και αρκετές ακόμα επιλογές που αξίζουν. Το over 8.50 κόρνερ στο 1.70, ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.60 αλλά και πως οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα θα υπάρχει σαν σκορ το 1-1 στο 2.62.

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει φυσικά και το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ που σε περίπτωση νικητή θα κρίνει τον μισό τίτλο του Πρωταθλητή. Θα προτιμήσουμε το G/G του 2.00.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.