Κυλώνης: Ντέρμπι μίσους και… κλωτσιάς

Θανάσης Κυλώνης18 Σεπτεμβρίου 2021

Αφήσαμε πίσω μας ένα πολύ γεμάτο ευρωπαϊκό τριήμερο με πάρα πολλά παιχνίδια στις 3 διοργανώσεις της UEFA. Στροφή και πάλι στα εγχώρια πρωταθλήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων θα έχουν και εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα.

Ξεκινώ από την αγαπημένη μου Γαλλία, όπου το πρόγραμμα του ΣΚ έχει δυο τοπικά ντέρμπι μίσους και ένα big match. Σήμερα έχουμε το Λανς-Λιλ, το κλασικό ντέρμπι του βορρά, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει σούπερ ξεκίνημα στη σεζόν, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές. Ηταν καλή πάντως η Λιλ στο 0-0 με τη Βόλφσμπουργκ την Τρίτη και με τον άσο να δίνεται σε τιμές φαβορί, δεν μπλέκω. Πρώτο σημείο το Χ, fun bet η κόκκινη κάρτα στο 3.80. Τα μεταξύ τους ντέρμπι έχουν πολύ… ξύλο και οι αποβολές στη Γαλλία είναι στην ημερήσια διάταξη.

Πριν φύγω από τη Γαλλία, να κάνω μια στάση και στη Ligue 2 για να κρατήσω τον άσο της Ντιζόν στο 2.10. Αλλαξε προπονητή και έκανε σεφτέ στις νίκες την περασμένη εβδομάδα, λογικά θα αναρριχηθεί σιγά-σιγά στη βαθμολογία, αφού το υλικό της δεν είναι για τόσο χαμηλά. Σήμερα, με αντίπαλο τη Ντανκέρκ που ξέχασε πότε κέρδισε τελευταία φορά, έχει την χρυσή ευκαιρία για μια δεύτερη κολλητή εντός έδρας νίκη.

Από Αγγλία, κράτησα το anytime scorer του Μανέ στο 2.25. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ είναι φορμαρισμένος και σήμερα έχει ένα έξτρα κίνητρο να βρει δίχτυα. Εχει πετύχει 8 γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και αν το κάνει και σήμερα, θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει σε 9 σερί παιχνίδια κόντρα στην ίδια αντίπαλο!

Κλείνω με Σουηδία, όπου η κόντρα της Μάλμε έχει λογική και πληρώνει πολύ. Ξεκάθαρα ντεφορμέ τον τελευταίο μήνα με 3 ήττες σε 4 ματς, άφησε δυνάμεις με τη Γιουβέντους μεσοβδόμαδα, τσιμπημένο το 4.50 στο διπλό της πρωτοπόρου Γιουργκόρντεν. Προφανώς σηκώνει και κάλυψη, στο 3.20 το Draw No Bet.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε, τα λέμε και ραδιοφωνικά το απόγευμα, 4-7, από το στούντιο του Metropolis 95,5 στην Πλατεία Αριστοτέλους. Οσοι είστε στο κέντρο, ελάτε να γνωριστούμε και να τα πούμε ζωντανά στον αέρα…

ΔΥΑΔΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ Anytime scorer Μανέ

ΝΤΙΖΟΝ – ΝΤΑΝΚΕΡΚ 1

ΜΟΝΑ
ΛΑΝΣ – ΛΙΛ Κόκκινη κάρτα

ΜΑΛΜΕ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ 2 DNB

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.