Ντέρμπι με G/G και... κάρτες

Χάρης Δημαράς12 Δεκεμβρίου 2020

Εναν πόντο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει η ΑΕΛ, ενώ εντός έδρας μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Με τη διαιτησία τα έχει βάλει στα τελευταία ματς ο Κούγιας. Οι «βυσσινί» κινδυνεύουν πλέον ξεκάθαρα. Δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο ΟΦΗ χωρίς Σακόρ Ντε Γκουζμάν και πάλι, υπέστη οδυνηρή ήττα από τον Απόλλωνα και σταμάτησε το σερί του. Εκτός πάντως τα πάει καλύτερα (δύο διπλά σε πέντε ματς και βγάζει συνήθως over). Επιστρέφει ο Μεγιάδο, εκτός ο Νέιρα. Πιθανή επιλογή το G/G.

Την καλύτερή του περίοδο διανύει από την αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός. Μετά το διπλό επί της ΑΕΚ, θέλει να εδραιωθεί στην πεντάδα. Το ματς διεξάγεται στη Λεωφόρο, μετά από 31 μήνες. Εχασαν κάποιες προπονήσεις αλλά λογικά θα παίξουν Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνες. Ο τελευταίος αποτελεί βαρόμετρο μεσοεπιθετικά. O ΠΑΣ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Λαμίας, είναι ποιοτικός φέτος και έβαλε δύσκολα στους πρώτους της βαθμολογίας. Εχει όμως τρεις καλές απουσίες, τους Κρίζμαν, Λέο και Λώλη. Οριακός άσος.

Χωρίς νίκη ακόμη και με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό η Λαμία. Εκτός οι τιμωρημένοι Μπεχαράνο και Σκόνδρας, οι τραυματίες Χατζηστραβός, Ασίγκμπα, αμφίβολοι οι Μπαχανάκ και Καραμάνος. Δύσκολα τα πράγματα απέναντι στον Ολυμπιακό που ξεμπέρδεψε με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αλλά ίσως να μη φορτσάρει λόγω του μεσοβδόμαδου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Διπλό με N/G.

Σε πολύ καλό φεγγάρι ο Απόλλων Σμύρνης, με τέσσερα παιχνίδια χωρίς ήττα και μετά το διπλό στο «Γεντί Κουλέ». Απέναντί του έχει την πληγωμένη από τα αρνητικά αποτελέσματα ΑΕΚ, που παίζει πάντως σε μια έδρα που γνωρίζει αρκετά καλά. Λογικά θα σταματήσει το σερί της Ελαφράς Ταξιαρχίας, δε θεωρώ όμως απίθανο σε αυτή την άμυνα να βάλει ένα γκολ (10 συνεχόμενα οver!).

Οκτώ συνεχόμενα G/G έχει ο Βόλος. Είναι ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει. Εκτός ο τιμωρημένος Φεράρι. Ο Παναιτωλικός πέτυχε την πρώτη του νίκη και δείχνει ανεβασμένος με Δέλλα. Μόνο περίεργο δε θα μου φανεί αν βγει ακόμη ένα G/G.

Στο Βικελίδης διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ανεβασμένος ο Άρης, μετά το 2-2 με 10 παίκτες στο Περιστέρι. Εκτός ο Ροζ. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δεχθεί γκολ στα τρία από τα πέντα εντός έδρας παιχνίδια τους. Από τον ΠΑΟΚ. που σκοράρει σε όλα τα εκτός, απουσιάζει ο Καντουρί. Σφυρίζει ο Ολλανδός Νόιχαους. Πιθανό το G/G, όπως και οι κάρτες… Το 1-1 δε θα με εκπλήξει…

Τέλος τη Δευτέρα ο Αστέρας που αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οριακό το ματς για τον Ράσταβατς. Οι Περιστεριώτες είναι ή του υψους ή του βάθους φέτος. Παράδοση στο G/G, αλλά κάτι μου λέει ότι λόγω ψυχολογίας οι γηπεδούχοι την έχουν δύσκολα…

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΕΛ G/G – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ – ΑΡΗΣ G/G

ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΡΙΣΚΟ…

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΑΕΛ – ΟΦΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΕΛ – ΟΦΗ 1-1

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ 1-2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.