Ντέρμπι κατά… παραγγελία Μπόλονι

Χάρης Δημαράς21 Νοεμβρίου 2020

Η Λαμία ψάχνει την πρώτη της νίκη στο έβδομο φετινό της ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, το σερί του οποίου είχε τερματίσει στο «Βικελίδης» προ 20μέρου. Τόσο οι Φθιώτες όσο και οι Αρκάδες δεν έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική ελέω covid και θα είναι γρίφος το πώς θα παρουσιαστούν. Παράδοση με… πολλή ισοπαλία τόσο μεταξύ των δύο ομάδων, όσο και στις αναμετρήσεις Τεννέ – Ράσταβατς. Εκτός οι Χατζηστραβός, Νιάς. Μπιανκόνι και Βιγιάλμπα για τους γηπεδούχους.

Γράψαμε και σε προηγούμενο σημείωμα ότι ο φετινός Ατρόμητος είναι ικανός για το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Τραγικός με εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ, διπλό στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Αντε βγάλε άκρη… Ως ρόστερ είναι καλύτερος από τον Απόλλωνα, όμως με κλειστές άμυνες δυσκολεύεται. Εκτός ο Τσιλούλης μέσα ο Σλίβκα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ έπαθε… κλακάζ.

Αποδεκατισμένος στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Χωρίς κλασικό φορ λόγω των απουσιών Ελ Αραμπί και Χασάν, αλλά και τον Βαλμπουενά εκτός, θα πάει σε ένα σχήμα ειδικών συνθηκών, με Σουντανί ή… Φορτούνη στην κορυφή. Εκτός βρίσκεται και ο Χολέμπας. Ούτε να… το είχε παραγγείλει ο Λάσλο Μπόλονι. Σημαντικές απουσίες ο αντίπαλος, πλήρης η ομάδα του και μάλιστα με επιστροφές, καθώς ο Βιγιαφάνιες είναι 100% έτοιμος να παίξει. Οι ερυθρόλευκοι έχουν και τη Σίτι μεσοβδόμαδα. Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, δεν είναι για 1.50.

Στη Ριζούπολη και όχι στο ΟΑΚΑ λόγω εργασιών θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Λάρισα. Οκτώ από τους δέκα που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό τέθηκαν στη διάθεση του Καρέρα, αλλά δεν είναι βεβαιο ότι όλοι θα ξεκινήσουν στο σχήμα (έχει και Ζόρια η ΑΕΚ μεσοβδόμαδα). Οι «βυσσινί» έχουν καιρό να παίξουν, ενώ εκτός ίσως μείνει ο Πινακάς λόγω ενοχλήσεων. Η παράδοση με εξαίρεση το προπέρσινο 0-1, υπέρ της Ενωσης. Οι σχέσεις των διοικήσεων… κάκιστες. Πιθανή η αποβολή και.. το πέναλτι.

Ο πρωτοπόρος Αρης δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό που δεν έχει νίκη, αλλά είναι επικίνδυνος και μάλιστα με τον Τραϊανό Δέλλα να ντεμπουτάρει στο τιμόνι της ομάδας και λογικά θα αλλάξει και τη φυσιογνωμία της. Εκτός είναι ο Καρασαλίδης. Για τον Άκη Μάντζιο υπάρχει πληθώρα επιλογών. Πιθανώς επιστρέφει ο Ροζ στο βασικό σχήμα. Πιθανό το αμφίσκορο, δε θα με εκπλήξει η ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ με Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι έχει μόνο G/G&OVER και αυτό δείχνει ότι τουλάχιστον πριν τη διακοπή ναι μεν υπάρχει επιθετικός πλουραλισμός, αλλά όπως φάνηκε και στο ματς με τον Απόλλωνα, υπήρχαν ζητήματα στην αμυντική λειτουργία. Εκτός ο Γιαννούλης, δύσκολα και ο Αουγκούστο, επιστροφή για Βιεϊρίνια. Επιστροφή Κάστρο και Κρίζμαν, πρόβλημα με Κάργα στον ΠΑΣ. Overάκι…

Τελευταίο ματς της αγωνιστικής αυτό στο Πανθεσσαλικό, μεταξύ του Βόλου και του ΟΦΗ. Μιλάμε για δύο ομάδες με αρετές στην επιθετική τους γραμμή, οπότε το G/G είναι αρκετά πιθανό.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΔΥΟ «Χ»

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G – ΠΑΟΚ OVER

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ 2-0

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ 1-1

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ ΠΕΝΑΛΤΙ & ΑΠΟΒΟΛΗ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΟΒΟΛΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.