Ντέρμπι... γειτόνων μετά από 33 χρόνια στην Ξάνθη!

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Η Ξάνθη, υποδέχεται σήμερα (15.00) την Δόξα Δράμας σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 3η αγωνιστικής, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, διότι η Δόξα Δράμας, δεν είχε εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Ξάνθης, με τον Μπάμπη Τεννέ πλέον στον πάγκο της, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Αθήνα με τον Ιωνικό, και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να σκαρφαλώσει στην 5η θέση του πρωταθλήματος. 

Ο Τεννές, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Στάθη, Αλή, Παπάζογλου και Θυμιάνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Από την άλλη, οι Δραμινοί του Θανάση Κολιτσιδάκη, προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα με 6-0 (!) από τον Εργοτέλη, και στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, βάζοντας παράλληλα «στοπ» σε ένα σερί τριών αρνητικών αποτελεσμάτων.  

Ο τεχνικός των «μαυραετών», δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τους Θρακιώτες στις υπηρεσίες των τραυματιών Χάμοντ και Νασιμέντο. Αντίθετα οι Βάντερσον, Παπαργυρίου, Αγιώτης, Ηλιάδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους αλλά και στην αποστολή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.