Ντεμπούτο με ατομικό ρεκόρ για την Ντρισμπιώτη στα 10.000 μ. βάδην

Παναγιώτα Χαλκιά06 Ιανουαρίου 2023

Ντεμπούτο με ατομικό ρεκόρ στα 10.000μ βάδην έκανε η Αντιγόνη Ντισμπριώτη στον πρώτο της αγώνα για τη νέα χρονιά. Η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται εδώ και περίπου 10 ημέρες στην Καμπέρα, όπου συμμετέχει σε προπονητικό καμπ με άλλες περίπου 25 αθλήτριες του βάδην από όλο τον κόσμο. 

Η Ντρισμπιώτη συμμετείχε σε αγώνα (προπονητικού χαρακτήρα για εκείνη) 10.000 μ. βάδην, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση με 43.51.98 βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ (είχε 44.28.87) και πετυχαίνοντας τη δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα.

 Η αθλήτρια μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ αθλητών και αθλητριών, θα αναχωρήσει την Κυριακή (8/1) για το υψόμετρο, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Θα παραμένει στην Αυστραλία μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου κι έπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Βασικός της στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής. Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Τζέμιμα Μόνταγκ (Αυστραλία) με 43.35.74. Ο αγώνας ανήκει στην κατηγορία Silver του World Race Waking Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.