Ντέμης: «Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το ματς με την ΑΕΚ»

Metrosport Team04 Μαΐου 2023

Την πίστη του ότι η ΑΕΚ έχει το «πάνω» χέρι στο προσεχές ματς με τον Άρη στο «Βικελίδης» εξέφρασε στο Monday FC της NOVA ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ και πρώην πρόεδρος της, Ντέμης Νικολαΐδης που αναφέρθηκε, βέβαια, και στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας με τον Ολυμπιακό (0-0).

«Το παιχνίδι στο «Βικελίδης» θα κριθεί από την απόδοση της ΑΕΚ. Έχει καλύτερη ομάδα, έχει κίνητρο. Το τι ΑΕΚ περιμένω; Δεν έχω ιδέα. Πώς θα εμφανιστούν οι παίκτες, αν θα είναι κουρασμένοι. Αν η ΑΕΚ είναι γνωστή ΑΕΚ, θα νικήσει», είπε χαρακτηριστικά θυμίζοντας, πάντως, την καλή εμφάνιση των «κίτρινων» στο προηγούμενο ματς με την Ένωση. «Ο Άρης, πάντως, είχε εμφανιστεί καλά στη Φιλαδέλφεια. Είχε δυσκολέψει την ΑΕΚ».

«Περίμενα τον Ολυμπιακό να βγει να μην το χάσει και το έκανε. Η ΑΕΚ έπαιξε με δύο αριστερά μπακ, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν ο Πινέδα. Έλειψε ο Πινέδα, αλλά για να έλειπε, υπήρχε λόγος», είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ντέμης, ο οποίος επισήμανε πως «ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει το ματς».

«Η ΑΕΚ ήταν κουρασμένη. Ο Λιβάι είχε διαφορά με τον Λιβάι του Παναθηναϊκού. Ίσως να μην ενήργησε σωστά λόγω κόπωσης. Ο Αθανασιάδης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης, ο οποίος επισήμανε πως «ο Ολυμπιακός μπλόκαρε Τσούμπερ, δυσκόλεψε την ανάπτυξη της ΑΕΚ. Έλειπε ένας Μάνταλος, ένας Πινέδα στο κέντρο να κουβαλήσει μπάλα».

«Έβγαινε καλά στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός», επισήμανε ο Νικολαΐδης και υπογράμμισε πως «στο τέλος η ΑΕΚ τις είχε τις φάσεις. Καταπληκτικό αυτό που κάνει ο Άμραμπατ στη φάση του Κασάμι με το σπριντ».

«Δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω γκέλα για την ΑΕΚ το 0-0, με τον Ολυμπιακό έπαιζε. Έχει σημασία που δεν το έχασε το ματς, θα μπορούσε να το χάσει», είπε επίσης ο Νικολαΐδης και επισήμανε πως «την ΑΕΚ θα τη βόλευε να έπαιζε με το πρόγραμμα, πρώτα με τον Ολυμπιακό και μετά Παναθηναϊκό. Και αυτό το λέω, διότι η ΑΕΚ υπερτερεί σε ρόστερ».

Όσο για το τέλος μίλησε για τις διαιτησίες. «Πολύ καλές διαιτησίες και στα δύο ματς και στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ούτε καν θα σχολιάσω τα όσα κάνουν με ανακοινώσεις και λένε πράγματα πριν. Δεν θα μπω στη διαδικασία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.