Ντέμης Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα, ήταν βιαστική- Χάνει βαθμούς παρότι είναι καλύτερη»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης προέβη για άλλη μια φορά στον καθιερωμένο σχολιασμό της αγωνιστικής, με την ΑΕΚ να δέχεται για άλλη μια φορά κριτική από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και πρόεδρό της. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Monday FC», στάθηκε μεταξύ άλλων στις ευκαιρίες που δεν αξιοποίησε η «Ένωση» κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Παράλληλα, ο πρώην επιθετικός αναλύοντας το παιχνίδι στην εκπομπή του στη Nova, επισήμανε ότι ενώ ήταν καλύτερη στο ματς, έχασε και πάλι βαθμούς.

«Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα. Έκανε λάθος ο Αθανασιάδης, αλλά και δευτερόλεπτα πριν είχε δοκάρι. Έβαλε δύο γκολ, ενώ μπορούσε να βάλει 3-4, γιατί ήταν και πάλι επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε, αλλά έβγαινε μπροστά με δέκα παίκτες, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ βιαστική. Δεν ήταν κακή, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά αν δεν τελειώσεις το ματς κάτι μπορεί να στραβώσει στο τέλος. Έχει μόλις 27 γκολ και είναι πρώτη στα x-Goals.

Μπορεί να γίνει λάθος στο τέλος ενός αγώνα, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ που μπορούσε, δεν θα είχε σημασία τώρα. Όλα αυτά μετράνε και στην ψυχολογία, αρχίζει να αγχώνεται. Φυσικά παίζουν ρόλο η κούραση και οι απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά με την απόδοσή της έπρεπε να πάρει το ματς. Δέχομαι π.χ. την ήττα στον ΟΦΗ, αλλά η ΑΕΚ χάνει βαθμούς ξανά παρότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, για τα σφυρίγματα του Τάσου Σιδηρόπουλου επισήμανε πως: «Στο χτύπημα στον Λιβάι ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.